BMW Motorrad opnieuw gekozen voor levering van politiemotoren

| |

BMW Motorrad heeft wederom de aanbesteding voor de levering van politiemotoren gewonnen. Voor de komende 7 jaar zal het merk de politie voorzien van de speciaal ontwikkelde BMW R 1250 RT-p motorfiets voor incidentafhandeling en surveillance.

De BMW R 1250 RT is al jaren toonaangevend onder de toermotoren en biedt een uitstekende balans tussen comfort en dynamiek. Deze eigenschappen maken het model uitermate geschikt voor het intensieve gebruik door de politie. Naast een krachtig boxerblok en cardanaandrijving biedt de R 1250 RT-p ook een uitstekende bescherming tegen weer en wind, essentieel voor de veeleisende inzetbaarheid.

BMW Motorrad ontwikkelt specifieke overheidsuitvoeringen van haar modellen, waarbij de R 1250 RT wereldwijd toonaangevend is op het gebied van motoren voor overheidstaken. In nauwe samenwerking met specialist HSC wordt de motor verder doorontwikkeld om perfect aan te sluiten op de wensen van de Nederlandse politie. Hierbij wordt de motorfiets omgebouwd tot de ultieme werkplek voor de motoragent.

“Met de keuze voor BMW Motorrad in samenwerking met HSC heeft de politie wederom gekozen voor een ijzersterke partner”, aldus Tom Crooijmans, Head of BMW Motorrad bij BMW Group Nederland. “BMW Motorrad beschikt over jarenlange expertise in het leveren van specifieke overheidsmotoren, zorgvuldig klaargestoomd voor hun specialistische taak.”

Dankzij het uitgebreide dealernetwerk van BMW Motorrad kunnen de nieuwe R 1250 RT-p motoren eenvoudig worden onderhouden of gerepareerd bij elke BMW Motorrad dealer. De werkplaatsen van de dealers zijn gekwalificeerd en getraind om de politiemotoren én bijbehorende apparatuur in topconditie te houden, zodat de inzetbaarheid te allen tijde is gewaarborgd.

Het bericht BMW Motorrad opnieuw gekozen voor levering van politiemotoren verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Motorverbod Zuiderdijk Hoorn – Enkhuizen opgeheven na rechtszaak

De Zuiderdijk tussen Hoorn en Enkhuizen gaat weer open!

Volgende