Triumph Elvis Edition – Eerbetoon aan de King of Rock

| |

Triumph staat op het punt een speciale versie van een motorfiets te lanceren die de essentie van de iconische Elvis Presley belooft te vatten. De Triumph Elvis Edition verscheen op sociale media, waarbij de eerste afbeelding van deze exclusieve motorfiets die hulde brengt aan de Koning van de Rock, wordt onthuld. Deze speciale editie is een viering van Elvis’ nalatenschap, waarbij het Britse erfgoed van Triumph wordt gecombineerd met de onmiskenbare stijl van de Amerikaanse ster.

De post op de sociale netwerken van Triumph toont slechts een klein detail van het voorspatbord van de toekomstige speciale editie die waarschijnlijk een T120 Bonneville zal zijn. De details worden op dinsdag 18 juni openbaar gemaakt, maar voorlopig moeten we het doen met een teaserafbeelding die op sociale media is gepubliceerd.

De afbeelding toont een motorfiets met een vintage ontwerp, verwijzend naar de klassieke motorfietsen uit de jaren 1950 en 1960, een tijd waarin Elvis een dominante figuur was in de popcultuur. De Triumph Elvis Edition heeft een speciale laklaag, met gouden details en grafische elementen die geïnspireerd zijn op Elvis’ kenmerkende stijl. Het uiterlijk bevat elementen van luxe en extravagantie, die de verfijnde smaak en levendige persoonlijkheid van de artiest weerspiegelen.

De Triumph Elvis Edition is niet alleen een eerbetoon aan Elvis Presley, maar ook een collectors item voor motorliefhebbers en fans van The King. De productie zal beperkt zijn, waardoor elke motorfiets een waardevolle zeldzaamheid wordt.

Het bericht Triumph Elvis Edition – Eerbetoon aan de King of Rock verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Frankrijk introduceert ‘onzichtbare’ tolwegen

Kawasaki blijft zich richten op een hybride toekomst met Versys en Eliminator

Volgende