Norton introduceert One of One-customprogramma

| |

Norton Motorcycles, eigendom van TVS, heeft een nieuw One of One-customprogramma geïntroduceerd voor zijn motorfietsen. Dit programma stelt motorrijders in staat om de kleur en afwerking van hun motorfiets individueel te ontwerpen. Daarnaast kunnen ze ook een replica van een iconisch Norton racemotor creëren.

Buell Motorcycles gaat wereldwijd

Modellen en aanpassingsmogelijkheden

Op dit moment biedt Norton het customprogramma aan voor drie modellen: de Norton Commando 961, V4SV en V4CR. Bij de Commando 961 kunnen de tank en het achterdeel worden aangepast. Voor de V4SV en V4CR modellen is het mogelijk om de kleuren en afwerkingen van de kuipen en andere panelen naar eigen smaak te ontwerpen.

Het One of One-programma biedt de mogelijkheid om jouw motorfiets tot een unieke expressie van jezelf en jouw ideeën te maken. Norton ziet dit programma als een platform voor diegenen die hun motorfiets willen vormgeven als een uiting van hun persoonlijkheid. Door nauw samen te werken met motorrijders, zorgt Norton ervoor dat elke motorfiets een uniek meesterwerk wordt.

Tijdsverloop en presentatie

Nadat je interesse hebt getoond in de dienst, bespreekt een Norton-adviseur de eerste ideeën, voordat een definitief ontwerpoverleg plaatsvindt. De ontwerprenderings worden ter goedkeuring aan je voorgelegd, voordat een aanbetaling wordt gedaan om de bouw te verzekeren. Afhankelijk van de specificaties en complexiteit van de bouw, ligt de tijdspanne tussen het eerste adviesgesprek en de aflevering typisch tussen de vier en zes maanden. Gedurende deze tijd ontvang je regelmatige updates, inclusief video’s en persoonlijke bijeenkomsten indien nodig.

De eerste machine die het One of One-programma heeft doorlopen, is de indrukwekkende White Charger-replica. Dit model, dat werd gepresenteerd op de Bike Shed Moto Show en in het Victory Café op Isle of Man, voordat het naar het National Motorcycle Museum in Birmingham gaat, is een herinterpretatie van de Rotary Norton RCW588 racer, waarmee Steve Hislop in 1992 de Senior Isle of Man TT won.

Het bericht Norton introduceert One of One-customprogramma verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

CFMoto 675 SR R voor het eerst in Europa onthuld

Royal Enfield komt met twee nieuwe 650cc-twins: de Classic en de Bear

Volgende