CFMoto 675 SR R voor het eerst in Europa onthuld

| |

De nieuwe CFMoto 675 SR R sportmotor is onthuld in Europa. Het is een driecilinder met een cilinderinhoud van 675cc, vergelijkbaar met de bekende Triumph Daytona 675. De motor werd in 2023 al rijdend getoond tijden een CFMoto-event in China.

CFMoto, de Chinese motorfietsenfabrikant, laat zich de laatste tijd steeds dynamischer zien op de motormarkt. Na de lancering van diverse andere modellen, zoals de grote MT 800 Trail en de nieuwe 450-serie, liet het merk zien dat het zelf ook motorblokken kan bouwen die het zelf heeft ontwikkeld.

Ducati presenteert twee opwindende conceptmotoren: CR241 en RR241

De 675 SR R heeft een modern en agressief design en werd onthuld op een evenement bij het Aspar-circuit in Spanje. Hoewel sommige details nog niet definitief lijken, wordt gesproken over meer dan 100 pk, een up&down quickshifter en geavanceerde elektronica.

De motor lijkt duidelijk gericht op raceprestaties, met een aluminium achtervork, racegericht geplaatste bedieningselementen en een Moto2-achtig uitlaatsysteem. De 675 SR R kondigt daarmee de komst aan van een geheel nieuwe driecilinder sportmotor in het CFMoto-assortiment.

Het bericht CFMoto 675 SR R voor het eerst in Europa onthuld verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Ducati presenteert twee opwindende conceptmotoren: CR241 en RR241

Norton introduceert One of One-customprogramma

Volgende