Harley-Davidson viert de Hamburg Harley Days met 55.000 bezoekers

| |

Van 28 tot en met 30 juni vond in Hamburg een groot evenement plaats voor liefhebbers van Harley-Davidson motorfietsen. De Hamburg Harley Days 2024 trok zo’n 55.000 bezoekers naar het terrein bij de groothandelsmarkt. Het programma was zeer gevarieerd en bood voor elk wat wils.

Uiteraard draaide alles om motorrijden tijdens het evenement. Deelnemers konden zelf toertochten maken of meedoen aan georganiseerde ritten door de omgeving. Ook was er gelegenheid om de nieuwste Harley-Davidson modellen te testen. Ervaren rijders gaven tips en wie nog geen rijbewijs had, kon op een simulator alvast ervaren hoe het is om op een Harley te rijden.

Veertig jaar Harley-Davidson Softail

Muziek speelde een belangrijke rol tijdens de Hamburg Harley Days. Op twee podia traden in totaal 19 bands op, waaronder enkele bekende namen. Een lokaal radiostation zond dagelijks de hoogtepunten uit op een groot scherm.

Speciaal voor het 40-jarig jubileum van de Softail-modellen met Evolution-motor was er een aparte categorie in de Custombike Show. Zowel klanten als dealers showden hier hun mooiste exemplaren. De winnaar ging naar huis met een geldprijs.

Verder was er volop gelegenheid om te genieten van lekker eten en drinken. Op de nieuwe BBQ Court vonden een barbecuewedstrijd en een culinair evenement plaats. Liefhebbers van tatoeages konden zich laten inspireren of direct een tattoo laten zetten.

Spectaculaire stuntshows zorgden voor spanning en sensatie. Wie het wat rustiger aan wilde doen, kon op de Main Street langs de vele stands van dealers en handelaren slenteren.

Op zondag sloot een grote motorparade het evenement af. Bezoekers namen afscheid en verheugen zich al op de Hamburg Harley Days van volgend jaar, die van 27 tot 29 juni 2025 zullen plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op hamburgharleydays.de.

Het bericht Harley-Davidson viert de Hamburg Harley Days met 55.000 bezoekers verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

The Bikeriders: motorclub wordt gewelddadige bende

Lysebotn is het alternatief voor de afgesloten Trollstigen in Noorwegen

Volgende