Fotoverslag RIDERS Festival 2024: terugblik op een fantastisch weekend

| |

Heel veel testritten, spectaculaire activiteiten, goede muziek en vooral een fantastische sfeer. Zo kunnen we de eerste editie van het RIDERS Festival op 1 en 2 juni 2024 in het Autotron Rosmalen het best samenvatten. Een editie die naar meer smaakt, veel meer zelfs! En niet alleen bij ons, want met 12.000 motor – en muziekliefhebbers op zaterdag en zondag werd het eerste RIDERS Festival direct het best bezochte evenement van de Motor.NL Media Company ooit!

Motorliefhebbers veroveren Autotron tijdens succesvol RIDERS Festival 2024

Uitgebreid programma

Hoe dichterbij het eerste RIDERS Festival kwam, hoe harder het soms leek te gaan regenen. Of onweren en regelmatig beide. Tot zaterdag 1 juni, de openingsdag van het evenement dat ooit begon als het Mega MotorTreffen. Het bleef de hele dag droog en dat bleek een soort van warming-up voor een nog betere zondag. Het maakte het RIDERS Festival 2024 af. De reacties van bezoekers waren overwegend lovend. Velen gaven aan volgend jaar zeker weer te komen en hoopten zelfs op een nog uitgebreider programma.

Binnenkort volgt meer informatie over de plannen voor RIDERS Festival 2025. Een ding is zeker: deze eerste succesvolle editie smaakt wat ons betreft naar meer, veel meer!

Foto’s: Made By Jane / Patrick de Muynck

Het bericht Fotoverslag RIDERS Festival 2024: terugblik op een fantastisch weekend verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Racen op je eigen circuit? Legendarisch Willow Springs Raceway wacht op nieuwe eigenaar

TT Holland House: maak de TT van Assen mee vanuit het hart van de Dutch TT!

Volgende