Yatri Motorcycles onthult Project One Concept

| |

Yatri Motorcycles, een in Nepal gevestigde startup voor elektrische motorfietsen, heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van praktische, stijlvolle en capabele elektrische motorfietsen. Een paar weken geleden deelden ze de productieklare versie van hun eerste elektrische motorfiets in de vorm van de Project Zero. Deze keer heeft het bedrijf beelden onthuld van hun tweede motorfiets, de Project One.

Volgens een rapport van The PACK ontwikkelt Yatri Motorcycles deze elektrische motorfiets om de barre wegen van Nepal aan te kunnen. Het bedrijf heeft de motorfiets gebouwd rond een dual-sport platform en zodanig vormgegeven dat hij er slank en slank uitziet, net als zijn grotere broer, de Project Zero. Afgaande op de afbeeldingen is het duidelijk dat de Project One is geïnspireerd door de styling van supermoto-racemotoren en zelfs sommige trialmotoren. Het bedrijf verklaart dat de Project One ontworpen zal worden om zo licht en wendbaar mogelijk te zijn voor een elektrische motorfiets.

Productie-klare NIU RQi heeft 5G en IOT-functies

Op dit moment heeft Yatri de technische specificaties van de Project One nog niet vrijgegeven. We kunnen echter verwachten dat de motor iets minder krachtig zal zijn dan de Project Zero. Ter referentie, Yatri heeft de Project Zero uitgerust met een pittige 48 kW elektromotor goed voor 64 pk, en een topsnelheid van 140 kilometer per uur. Dat gezegd hebbende, kunnen we waarschijnlijk verwachten dat de Project One in staat zal zijn om een topsnelheid van 100 kilometer per uur te halen, en sportief is uitgerust met een vergelijkbare borstelloze elektrische motor.

Vorige

Harley-Davidson komt met Icons Collection

GPX Demon GR200 is een agressieve sportmotor op instapniveau

Volgende