Weer een update van CFMOTO, ditmaal de 450SR

| |

CFMOTO is niet te stoppen en heeft ditmaal de 450SR aangepakt. Het 5 inch TFT-dashboard met Motoplay is rechtstreeks overgenomen van de 450SR S. Met behulp van de CFMOTO Ride app maak je direct verbinding met je mobiele telefoon en navigeer je met behulp van de toetsen op je stuurhelft door de menu’s. Denk daarbij aan navigatie, muziek en een telefoonboek in combinatie met een eventuele headset. Het TFT-scherm is nu ook voorzien van een schermprotectie. Verder heeft de 450SR traction controle, dat samen met de radiale monobloc Brembo-remklauw voor, het Bosch ABS en de FCC slipperkoppeling moet zorgen voor optimale controle.

Honda A2-motoren testevent 2024

Trotse A2-racer

De Zircon Black-versie is nog steeds zwart met rood maar heeft een ander design qua stickers gekregen. De Nebula Black (zwart met wit) heeft plaatsgemaakt voor Nebula White (wit met rode accenten). Motorisch bleef alles ongewijzigd en ook op het gebied van de prijs blijft alles hetzelfde. In België zal de 450SR dus in de showroom staan voor 6.499 euro en in Nederland ben je voor 7.399 euro trotse eigenaar van deze A2-racer, inclusief 5 jaar garantie. Rond juni/juli zullen de eerste exemplaren in de Benelux arriveren.

Klaar voor het circuit

Voor op het circuit heeft CFMOTO flink wat accessoires ontwikkeld. Van een seatcover tot extra valbescherming en van verstelbare rem- en schakelsets tot zadels in diverse hoogtes.

Het bericht Weer een update van CFMOTO, ditmaal de 450SR verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Indian Motorcycle kondigt grotere motor aan dan Harley-Davidson

Motorrijders opgelet: de waarheid achter het detecteren van motoren bij verkeerslichten

Volgende