Royal Enfield presenteert Limited Edition Classic Scale Models

| |

Voor de fans van de echte Classic heeft Royal Enfield de “Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Model Range” van de wereldberoemde Classics gepresenteerd. Het is een model dat in beperkte oplage geproduceerd wordt en nu te pre-orderen is.

De Classic Collectible weegt 8,5 kilogram. De afmetingen van het 1:3 schaalmodel zijn 780 mm lang, 380 mm breed en 261 mm hoog. Elk model is handgemaakt en bestaat uit meer dan 250 onderdelen. Verschillende daarvan zijn, zoals u kunt raden, echt werkende onderdelen. Dit omvat zowel de voor- als achtervering, de gashendel en zowel de rem- als koppelingshendel. Andere onderdelen van de motorfiets, zoals de druppelvormige brandstoftank, zijn gespoten en afgewerkt op zo’n manier dat ze het meest lijken op de klassieke motorfiets waarop deze collectible is gebaseerd.

BMW M 1000 RR + Lego-kit: van speelgoed naar het echte werk

De Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Models hebben een adviesverkoopprijs van € 1.099,- incl. BTW. De verwachte levertijd is 5 maanden, aangezien de “Classic Collectibles” handgemaakt worden op basis van het aantal bestellingen.

Indien u een Limited Edition Classic Collectible 1:3 Scale Model wilt bestellen verzoeken we u contact op te nemen met de Royal Enfield dealer in uw regio. Kijk voor de dichtstbijzijnde dealer op www.royalenfield.com. Enige haast is geboden aangezien de inschrijving sluit op 20 maart aanstaande!

Het bericht Royal Enfield presenteert Limited Edition Classic Scale Models verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Belgische motor-APK speelt Nederlandse dealers in de kaart

Motorrijden verboden voor buitenlandse toeristen op Bali

Volgende