Laatste kans: rij zaterdag mee met de Primavera tocht

| |

De lente is eindelijk aangebroken en dat betekent dat het tijd is om op zaterdag 20 april op de motor te stappen en deel te nemen aan de Primavera tocht in Noord-Holland. Deze lenterit voert je langs prachtige, kleurrijke bollenvelden die weer in volle bloei staan. Het belooft een fantastische toertocht te worden, compleet met heerlijk eten en een unieke route. Dus waar wacht je nog op? Stap op je motor en rijd met ons mee! Vergeet niet om hier je ticket(s) te bestellen.

Horeca arrangement

Tijdens deze tocht hebben we een speciaal horeca arrangement samengesteld. We beginnen met koffie en appelgebak bij De Rijper Eilanden in De Rijp. Voor de lunch schuiven we aan bij Wonder’s Eten & Drinken in Schagen, waar je kunt genieten van een heerlijke kop Italiaanse tomatensoep, een broodje kalfsvleeskroket met mosterd, een broodje gezond en een drankje naar keuze (koffie, thee of frisdrank). Voor onze vegetarische rijders hebben we een smakelijk broodje kaassoufflé in plaats van de kroket.

Bij terugkomst in De Rijper Eilanden staat er een uitgebreid dinerbuffet voor je klaar. Geniet van maar liefst drie verschillende hoofdgerechten, waaronder een vegetarische optie, met bijpassende aardappelgerechten, pasta, rijst, twee warme groenten en een gemengde salade. Kortom, het wordt een toertocht waarbij je niet alleen kunt genieten van de prachtige omgeving, maar ook van heerlijk eten!

Let op: je kunt alleen deelnemen aan de toertocht als je van tevoren een deelnemersticket hebt aangeschaft. Bestel deze nu op ticketpoint.nl/primavera.

Mis deze kans niet om de Primavera tocht mee te rijden en jezelf te trakteren op een geweldige dag vol avontuur en culinaire hoogstandjes!

Het bericht Laatste kans: rij zaterdag mee met de Primavera tocht verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Stones Sessions: een ode aan The Rolling Stones op RIDERS Festival 2024

WorldSBK Assen heeft wereldprimeur met allereerste Motul Lifestyle pop-up shop

Volgende