Fantastische eerste dag RIDERS Festival!

| |

Vandaag was de eerste dag van het RIDERS Festival in Autotron Rosmalen, een groots opgezet motorfeest voor liefhebbers van tweewielers én muziek. Ondanks het bewolkte weer in de ochtend, was de sfeer de hele dag optimaal en genoten bezoekers volop van alles wat het festival te bieden had. Kom je morgen ook langs? Bestel hier je tickets.

Proefritten op de nieuwste motoren

Een van de hoogtepunten van het RIDERS Festival zijn de proefritten op de allernieuwste motoren. Bezoekers konden vandaag al kennismaken met de nieuwste modellen van gerenommeerde merken als BMW, Honda, Yamaha en Kawasaki. De proefritten boden de mogelijkheid om de motoren zelf te ervaren en te ontdekken welke het beste bij je past.

Spectaculaire stuntshows en livemuziek

Naast de proefritten was er ook volop entertainment. Bezoekers konden genieten van spectaculaire stuntshows, waarbij ervaren stuntrijders de meest adembenemende trucs lieten zien. Daarnaast zorgden diverse live bands voor een geweldige muzikale omlijsting van het festival.

Nog veel meer te beleven

Het RIDERS Festival heeft nog veel meer te bieden, zoals:

  • Een groot festivalmarkt met motorkleding, accessoires en onderdelen
  • Workshops en clinics over motoronderhoud en rijvaardigheden
  • Een gezellig festivalterrein met eet- en drinkgelegenheden
  • De mogelijkheid om andere motorliefhebbers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen

Morgen nog een dag vol motorplezier

Heb je het RIDERS Festival vandaag gemist of wil je nogmaals genieten van alles wat het festival te bieden heeft? Goed nieuws! Morgen zijn de deuren weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Het belooft opnieuw een fantastische dag te worden met volop activiteiten, shows en natuurlijk de nieuwste motoren om te bewonderen en te testen.

Wil jij dit unieke motorfeest niet missen? Kom dan morgen naar het RIDERS Festival in Autotron Rosmalen en beleef een onvergetelijke dag vol motorplezier! Koop je tickets hier online via of aan de kassa bij de ingang.

Praktische informatie

Waar Autotron Rosmalen
Wanneer          1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatie RIDERSfest.nl
Tickets ticketpoint.nl/RIDERSfestival

Het bericht Fantastische eerste dag RIDERS Festival! verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

ChromeBurner pakt groot uit op RIDERS Festival

Op naar de 500.000 dollar voor de Distinguished Gentleman’s Ride Amsterdam

Volgende