Ervaar de LiveWire S2 Del Mar van 6 t/m 9 december in Amsterdam

| |

Als het gaat om elektrische motorfietsen, is LiveWire een naam die steeds populairder wordt. Wat begon als een model van Harley-Davidson is nu uitgegroeid tot een volwaardig merk met zijn eigen identiteit. Het nieuwste model dat onder de vlag van LiveWire is uitgebracht, is de S2 Del Mar. Met een prijs van 18.790 euro is de S2 Del Mar aanzienlijk goedkoper dan zijn voorganger, de LiveWire One. Desondanks boet hij niet in op kwaliteit.

Het rijden met de S2 Del Mar is leuk, toegankelijk en eenvoudig, met name in de stad en op secundaire wegen. Een rijklaar gewicht van minder dan 200 kg, vier rij-modi, instelbare Showa-vering en Brembo-remmen is precies wat je zoekt in een elektrische motorfiets.

De LiveWire S2 Del Mar heeft al succes geboekt in de Verenigde Staten, waar het lanceringsmodel volledig is uitverkocht. Als je zelf wilt ervaren hoe het is om de LiveWire S2 Del Mar te rijden, dan kun je hem gratis testen tijdens de S2 Del Mar Preview Tour in Amsterdam van 6 t/m 9 december 2023. Mis deze kans niet en ontdek wat deze nieuwe elektrische motorfiets te bieden heeft!

Je kunt je hier gratis aanmelden.

Het bericht Ervaar de LiveWire S2 Del Mar van 6 t/m 9 december in Amsterdam verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

EICMA 2023 maakt stand op: groot succes

Duitse stad verlaagt snelheid naar 20 km/u

Volgende