Energica scoort mega-order in Taiwan

| |

Energica heeft een recordorder ontvangen van de Taiwanese importeur Russ Tiger Enterprise Co., Ltd. De bestelling is de grootste ooit in één enkele order in de geschiedenis van de Italiaanse fabrikant. De opdracht omvat alle modellen van Energica en is goed voor een totale waarde van € 836.000,-.

Energica: duurzaamheid en Italiaans design

Motorrijders in Taiwan zijn gevoelig voor kwaliteit en het design van Made in Italy, evenals voor duurzame mobiliteit en duurzaamheid. ‘Elektrische voertuigen zijn de trend in Taiwan vanwege de bescherming van het milieu. Bovendien zijn het weer en de omgeving in Taiwan ook geschikt voor elektrische motorrijders,’ zegt Russ Tsai, CEO van Russ Tiger Enterprise. ‘Onze regering ondersteunt de industrie door een verlaagde commodity tax toe te passen. Het assortiment elektrische fietsen met unieke Italiaanse stijl, de prestaties en het feit dat zij MotoE-leverancier zijn, zijn de factoren die maken dat wij vertrouwen stellen in Energica-motoren. Deze order is nog maar het begin, er zullen er snel meer volgen.’

Nieuw in 2021: Energica RS-modellen. Kun jij ze aan?

Lange termijnvisie

‘De bestelde Energica motorfietsen worden geproduceerd en zullen in de komende maanden arriveren in Taichung, uitvalsbasis van Russ Tiger Enterprise Co, Ltd.,’ zegt Giacomo Leone, Energica Sales & Field Marketing Director. ‘Wij zijn er trots op een zakenpartner te hebben met dezelfde lange termijnvisie als ons; wij zijn vol vertrouwen om onze ontwikkeling in de Asia Pacific regio in de komende maanden voort te zetten en ons merk en onze motorfietsen naar nieuwe markten met een hoog ontwikkelingspotentieel te brengen’.

Vorige

Jeffrey Herlings vervangt Max Verstappen tijdens virtuele Oostenrijkse GP

Hoe ziet wereldwijde verkoop van BMW motoren eruit?

Volgende