De Motor Podcast #125: Joey Boussen heeft nog geen rijbewijs maar wel een podiumplek

| |

In aflevering 125 van De Motor Podcast is Joey Boussen te gast. De motorpassie begon bij hem op misschien wel de kleinste motor die er is: de Minibike. Al snel voelde hij aan dat hij meer wilde en ging pitbiken op een Dream Shiver 155cc. Hij werd daarmee uiteindelijk tweede in het NK Open Pitbike racen. 

De Motor Podcast #124: een motorvlogger, maar dan net even anders

Vorig jaar ontgroeide hij ook het pitbiken en maakte de overstap naar de Supermoto klasse en wel op een TM SMX 250 Fi. Via de S3 klasse tijdens de BeNeCup wil hij doorgroeien naar de KTM 450 SMR en de S2 klasse in de BeNeCup.

De vader van Joey is de grote inspirator en financierder van het geheel. Hoe kijkt hij tegen de motorpassie en hobby van zijn zoon aan? Want helemaal zonder gevaar is het ook niet. Tijdens een race van Joey is het al eens goed fout gegaan…

Het hele verhaal hoor je in aflevering 125 van De Motor Podcast.

Luisteren naar De Motor Podcast is helemaal gratis en kun je doen via elke podcast-app zoals Spotify of de andere platformen. Er verschijnt elke 2 weken een nieuwe aflevering.

Het bericht De Motor Podcast #125: Joey Boussen heeft nog geen rijbewijs maar wel een podiumplek verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Kawasaki blijft zich richten op een hybride toekomst met Versys en Eliminator

Motorplaza Heerenveen per 15 juli 2024 samen met Motorplaza Groningen

Volgende