CFMoto 675: Het eerste driecilinderblok ontwikkeld door CFMOTO

| |

De CFMoto 675cc driecilinder krachtbron is een geheel nieuw intern project dat binnenkort beschikbaar zal zijn. Met zijn lage gewicht, hoge duurzaamheid en snelle acceleratie belooft deze motor een opwindende rit.

Een van de opvallende kenmerken van deze motor is de licht geconstrueerde krukas, die zorgt voor een snelle acceleratie en soepele vermogensafgifte. Dankzij de FCC-slipperkoppeling kunnen rijders genieten van een moeiteloze schakelervaring. Deze technische innovaties worden toegepast op nieuwe spannende modellen die naar verwachting in 2024 worden gelanceerd.

EICMA 2023: 2024 CFMoto Papio Trail en Racer

Met een maximumkoppel van 68 Nm bij 8.250 tpm en een maximumvermogen van meer dan 100 pk, bereikt het CFMoto 675-blok een maximum toerental van 12.300 tpm. Dit betekent dat het blok een indrukwekkende sprint heeft van 0-100 km/u in slechts 3 seconden.

Naast stevige prestaties is er ook aandacht besteed aan gewichtsvermindering. De motorunit is gesmeed uit aluminium, waardoor een gewichtsreductie van 10% is bereikt in vergelijking met vergelijkbare motoren. Voor de allereerste driecilindermotor van CFMOTO is het gewicht beperkt tot slechts 55 kg, wat bijdraagt aan de wendbaarheid en controle tijdens het rijden. Daarnaast dragen gesmede aluminium zuigers bij aan 8% meer sterkte in vergelijking met niet-gesmede zuigers, wat resulteert in een duurzamere motor.

Het bericht CFMoto 675: Het eerste driecilinderblok ontwikkeld door CFMOTO verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

2024 Yamaha MT-09 SP: hogere specificaties, exclusieve look en circuitgerichte technologie

Opvallend nieuws: 2024 CFMoto 450MT

Volgende