2024 Yamaha MT-09 SP: hogere specificaties, exclusieve look en circuitgerichte technologie

| |

Ben je op zoek naar een motorfiets die indruk maakt op het circuit? Dan is de nieuwe 2024 Yamaha MT-09 SP precies wat je nodig hebt. Met zijn hogere specificaties, geavanceerde ophanging en remmen, exclusieve look en afwerking, en op circuitracen gerichte technologie en elektronica zal deze motorfiets al je verwachtingen overtreffen.

Track-rijmodi voor ultieme controle

De Yamaha MT-09 SP beschikt over een geavanceerd Yamaha Ride Control (YRC)-systeem met verschillende rijmodi, waaronder Sport, Street en Rain. Maar dat is nog niet alles. Deze motorfiets biedt ook Track-modi, waarmee je specifieke instellingen kunt aanpassen aan verschillende racecircuitscenario’s. Of je nu op een specifiek circuit rijdt of te maken hebt met veranderende baanomstandigheden, de MT-09 SP past zich moeiteloos aan om jou de ultieme controle te bieden. Daarnaast kun je ook ABS uitschakelen voor het achterwiel.

2024 Yamaha MT-09: geraffineerd nieuw uiterlijk en intelligente technologie

Brembo Stylema remklauwen en Öhlins-vering voor verbeterde prestaties

Om ervoor te zorgen dat je altijd veilig tot stilstand kunt komen, is de MT-09 SP uitgerust met Brembo monoblock Stylema remklauwen. Deze remklauwen bieden meer controle bij het remmen en zijn lichter en stijver dan conventionele remklauwen. Daarnaast zorgen de met goud afgewerkte 41 mm KYB-voorvorken en de Öhlins Monoshock-schokdemper voor een hogere veerconstante en meer stabiliteit tijdens sportieve ritten. De dempingskarakteristieken zijn ook verfijnd om het rijcomfort te verbeteren.

Een exclusieve look geïnspireerd op de R1M

De 2024 Yamaha MT-09 SP heeft niet alleen indrukwekkende prestaties, maar ziet er ook nog eens geweldig uit. Hij is verkrijgbaar in de exclusieve Icon Performance kleur, die is geïnspireerd op de legendarische R1M.

De prijzen van de nieuwe Yamaha MT-09 SP worden binnenkort bekendgemaakt.

Het bericht 2024 Yamaha MT-09 SP: hogere specificaties, exclusieve look en circuitgerichte technologie verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

2024 KTM 990 Duke: legendarische hertog is terug met meer Pk’s

CFMoto 675: Het eerste driecilinderblok ontwikkeld door CFMOTO

Volgende