BMW GS Trophy 2024: Pre-Qualifier op 21 & 22 juli 2023 in Loon op Zand

| |

De International GS Trophy is geen individuele rally, maar een teamsport. Veel proeven vergen samenwerking en niet alle proeven zijn rijtests. Deelnemers overnachten bijvoorbeeld in een bivak. En alleen teams die respect hebben voor de natuur, zorgvuldig omgaan met de machines – en vriendschappelijk met elkaar – zijn succesvol.

Uitzwaaiparty voor BMW GS Trophy TeamNL dat naar Albanië gaat

Ervaren GS rijders kunnen zich kwalificeren voor een plaats in het heren-team (bestaande uit 3 personen) en het dames-team* (bestaande uit 2 personen). Deze kwalificatie vindt plaats tussen 8 en 10 september aanstaande in Walter’s Arena in het Verenigd Koninkrijk. Om één van de 20 kandidaten te worden die in het Verenigd Koninkrijk strijdt om een plaats in het team, zul je deel moeten nemen aan de Pre-Qualifier. Deze pre-kwalificatie wordt op vrijdag 21 en zaterdag 22 juli gehouden in en rondom Loon op Zand.

De inschrijvingen beginnen binnenkort dus houdt onze website in de gaten!

*Afhankelijk van de internationale score in de finale zal dit team daadwerkelijk deelnemen aan de Int. GS Trophy 2024. 

Deelname aan de Pre-Qualifier

Uitgebreide informatie ontvang je later. Echter, dit is voor nu belangrijk: je bent de eigenaar van een BMW GS (leeftijd en cilinderinhoud niet van toepassing), je woont in Nederland én je bent in het bezit van een (tot na het evenement geldig) Nederlands paspoort. Een Nederlands motorrijbewijs (onbeperkt vermogen) is uiteraard verplicht. Offroad ervaring is een pré.

Het bericht BMW GS Trophy 2024: Pre-Qualifier op 21 & 22 juli 2023 in Loon op Zand verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Honda CL750 Scrambler op basis van 755cc-twin

Benelli BKX 250: instapmodel adventure bike met rally styling

Volgende