Alpinestars presenteert de nieuwe generatie Tech-Air airbags

| |

We beginnen met de Tech-Air 10. Vijf jaar technologische innovatie en productontwikkeling, ontworpen om alle soorten motorrijders te beschermen, ontwikkeld in de MotoGP. De Tech-Air 10 is het slanke, op zichzelf staande draagbare airbagsysteem dat bescherming biedt op de weg en op het circuit door de schouders, borst, buitenste rug en heupen te bedekken. Je draagt het onder elk Alpinestars Tech-Air Ready pak of lederen pak dat minstens 4 cm ruimte heeft op de borst en 2 cm rond de omtrek van de heupen van de rijder om de airbag te laten opblazen in geval van een crash.

Tech-Air 3

Tech-Air 3 is het Alpinestars Airbag-systeem dat over de jas wordt gedragen en voornamelijk is ontworpen voor alledaags straatgebruik. Dankzij het praktische ontwerp kan de Tech-Air 3 in alle weersomstandigheden worden gedragen. Dankzij de lichte, opvouwbare constructie kan-ie makkelijk in een rugzak of scooterzadel worden opgeborgen wanneer je ‘m niet gebruikt. Het Tech-Air 3 airbagsysteem is verkrijgbaar in een mannen- en een vrouwenversie, dat een specifieke pasvorm heeft.

Tech-Air Off-Road V2

De Tech-Air Off-Road V2 biedt bescherming tijdens offroad-ritten. Het werd ontwikkeld en gebruikt in de meest slopende omstandigheden van de laatste drie Dakar-races. De Tech-Air OFF-ROAD V2 verschijnt in de loop van 2022.

Vorige

REC Watches: uurwerken met onderdelen van bijzondere motorfietsen

Lichte Triumphs en Husqvarna’s rollen uit nieuwe Bajaj-Auto-fabriek

Volgende