2024 Honda CB125R: Premium uitstraling en nieuwe kleuren

| |

De Honda CB125R is met zijn krachtige 125cc-motor een populaire keuze voor wie zijn eerste Honda Neo Sports Café-motorfiets wil bezitten. Deze motoren hebben prima specificaties, een minimalistische retro-styling en een moderne touch.

De CB125R van het modeljaar 24 krijgt een extra premium uitstraling dankzij het nieuwe 5-inch tft-kleurenscherm. Daarnaast zijn er vier opvallende nieuwe kleurstellingen beschikbaar, waardoor de motorfiets zich onderscheidt van de massa.

Honda blijft sleutelen aan nieuw airbagsysteem

Het nieuwe kleurenscherm biedt verschillende lay-outs waarop je gemakkelijk je snelheid, toerental, gekozen versnelling en andere informatie kunt aflezen. De schakelindicator kan worden aangepast aan je voorkeuren. Het scherm is verbonden met nieuwe knoppen op het linker stuur, die zowel stijlvol als gebruiksvriendelijk zijn.

De CB125R van het modeljaar 24 zal verkrijgbaar zijn in vier nieuwe kleuren:

  • Mat Cynos Gray
  • Pearl Cool White
  • Reef Sea Blue Metallic
  • Pearl Splendor Red

    Alle kleurstellingen hebben grote CB125R-logo’s op de radiatorkappen en Honda Wing-logo’s op de tank. Het Matt Cynos Gray Metallic-kleurenschema heeft goudkleurige CB125R- en Honda Wing-logo’s op respectievelijk de radiatorkappen en de tank, waardoor het uniek is in het assortiment.

Voor het modeljaar 21 heeft de CB125R een nieuwe motor gekregen met een vermogen van 15 pk (11 kW) en een koppel van 11,6 Nm. Daarnaast heeft hij de 41 mm Showa Separate Function Big Piston (SFF-BP) USD-vork geërfd van zijn grote broer, de CB650R, wat zorgt voor een uitstekende vering voor een 125cc-motor.

De nieuwe EURO5+-emissiestandaarden, die vanaf eind 2024 wettelijk verplicht zullen zijn, omvatten onder andere nieuwe katalysatorbewakingssystemen, strengere geluidsbeperkingen en verbeterde uitlaatemissies op de lange termijn. Deze verbeteringen zorgen ervoor dat de CB125R voldoet aan de nieuwste milieunormen.

Het bericht 2024 Honda CB125R: Premium uitstraling en nieuwe kleuren verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Rij op 20 april mee met de Primavera tocht 2024

Iconische Pulp Fiction H-D FXR verkocht voor – waarschijnlijk – weinig

Volgende