Yamaha R7 R-eveal bij alle Benelux-dealers

| |

Aanstaande zaterdag 27 november zal bij alle Yamaha-dealers in de Benelux voor het eerst de nieuwe Yamaha R7 onthuld worden. Nadat de Europese motorpers het nieuwe supersportmodel onlangs al met veel enthousiasme ontving, is het nu de beurt aan Yamaha-klanten en -fans. Onder de naam “R7 R-eveal, een nieuw lid van de R-serie”, wordt de R7 feestelijk in de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse Yamaha-showrooms gepresenteerd.

Feest, zowel live als digitaal

Zoals van een vooruitstrevend merk als Yamaha verwacht mag worden, is de R7 R-eveal zowel live bij de dealer als volledig digitaal te volgen. Zo zal de presentatie live gestreamd worden op de social kanalen van de Yamaha-dealer. Na de onthulling is er een Q&A met de dealer en komen ook verkopers en technici aan het woord om de features en prestaties van de R7 te bespreken. Fans die de machine direct met eigen ogen willen zien, zijn zaterdag meer dan welkom bij hun lokale dealer. Zij ontvangen niet alleen een Yamaha Racing cadeau t.w.v. EUR 15, maar zullen zich ook kunnen onderdompelen in de “R-World”, een wereld waar het supersport-succes van Yamaha gevierd wordt. Op https://www.yamaha-motor.eu/nl/nl/events/r7-r-eveal/#/ vind je alle relevante informatie, tijden en kanalen rond de R7 R-eveal.

Video: Motor.NL test de nieuwe Yamaha R7

Familietraditie van prestaties en plezier

De nieuwe Yamaha R7 is het nieuwste lid van een modellenfamilie die al ruim 20 jaar motorrijders over de hele wereld in vervoering brengt. De R7 is stijlvol, snel en wendbaar en combineert sportprestaties met puur motorplezier. De frisse en felle 689 cc CP2-motor met A&S-koppeling levert een koppelrijke acceleratie voor een sensationele rijervaring, zowel op het circuit als op de weg. De voorzijde van de R7 kenmerkt zich door een agressief ’twin-eye’-uiterlijk met een krachtige centrale LED-koplamp. De strakke achterkant en brandstoftank met diepe uitsparingen dragen het pure DNA van de R-serie in zich mee. De hoogwaardige remmen en ophanging van de R7 zorgen voor optimale controle in bochten en bij het remmen. Het ranke kuipwerk van de R7 levert het hoogste niveau van aerodynamische efficiëntie op, terwijl het clip-on-stuur, de verstelbare pedalen en het zadel met bump stop rijders van iedere lengte in een sportieve rijpositie plaatsen. Rijders die het maximale uit hun R7 willen halen, kunnen kiezen voor het optionele Quick Shift Systeem voor naadloos opschakelen. Meer over de nieuwe R7 en de andere modellen in de R-serie vind je op yamaha-motor.eu.

Tijdens de R7 R-eveal bij de Yamaha-dealers worden alle maatregelen rondom corona in acht genomen om te zorgen voor een plezierige en ontspannen sfeer. Indien je meer informatie wenst rondom de maatregelen, adviseren wij je van te voren jouw Yamaha-dealer te contacteren.

Vorige

Vespa Elettrica RED: voor het goede doel

Prime Video (Amazon) brengt in 2022 docuserie over MotoGP 2021

Volgende