Yamaha organiseert de Experience Days 2024

| |

Yamaha organiseert opnieuw de Yamaha Experience Days in 2024, een evenement vol adrenaline, snelheid en avontuur voor Yamaha-rijders en -fans. Of je nu een tourer, circuitracer of offroad avonturier bent, tijdens de Yamaha Experience Days vind je alles wat je zoekt.

Dit jaar vinden de Yamaha Experience Days plaats op:

  • 3 mei op Circuit Jules Tacheny in Mettet, België
  • 17 mei op TT Circuit Assen

Je kunt kiezen uit verschillende werelden om aan deel te nemen en je aanmelden voor een tijdslot. Op deze dagen kun je genieten van al het moois dat Yamaha te bieden heeft.

Als je geïnteresseerd bent in touring en straatmotoren, dan kun je kiezen voor ROAD. Hierbij kun je deelnemen aan de Yamaha Demo Ride Tour. Tijdens deze tour kun je gratis genieten van een proefrit van 45 minuten met nieuwe en bestaande modellen in de omgeving van het circuit.

Voor degenen die liever offroad avonturen beleven, is er OFFROAD. Hiermee kun je kiezen tussen de Ténéré Tour of de eBike Experience. De Ténéré Tour biedt een speciale offroad-route waarop je verschillende Ténéré 700-modellen kunt ervaren onder begeleiding van professionals. Ook kun je kosteloos genieten van een ongeveer 45 minuten durende proefrit over verharde en onverharde ondergrond.

Als racen jouw passie is, kies dan CIRCUIT. Hiermee kun je meedoen aan een Yamaha Track Day op jouw eigen Yamaha. Of je nu ervaren bent of gewoon de sensatie van het circuit wilt ervaren, de Track Day biedt jou een veilige en professioneel begeleide kans om het circuit op te gaan. De kosten variëren tussen €135 en €265, inclusief een lunch, afhankelijk van de locatie.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met het boeken van jouw tijdslot. De vorige edities waren zeer succesvol en er worden ook dit jaar veel bezoekers verwacht. Voor het volledige programma, tijden en voorwaarden kun je terecht op www.yamaha-experience-days.nl.

Het bericht Yamaha organiseert de Experience Days 2024 verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Hero MotoCorp onthult elektrische crosser

KTM Duke – 30 jaar puur motorrijden vol adrenaline

Volgende