Verge Motorcycles en Mika Hakkinen presenteren een nieuwe 100% elektrische superbike

| |

Mika Hakkinen en Verge Motorcycles hebben het ontwerp aangekondigd van een nieuwe elektrische superbike, waarvan slechts 100 gecertificeerde exemplaren worden geproduceerd.

Eerder dit jaar vormden de Formule 1-wereldlegende en het Finse merk een partnerschap nadat Hakkinen was benoemd tot lid van de adviesraad van het bedrijf. Bovendien is de tweevoudig wereldkampioen een van de investeerders van het merk.

App vergelijkt hellingshoeken in bochten en verbetert je rijtechniek

De nieuwe, 100% elektrische luxe superbike heeft een elegant en gedurfd design en unieke technologieën ontwikkeld door Verge Motorcycles. Het model is tot in het kleinste detail verfijnd en is de krachtigste en meest geavanceerde elektrische superbike op de markt, met een bereik van 350 km op één lading (die slechts 35 minuten duurt bij gebruik van de snellader).

Materialen van topkwaliteit

De elektrische motor is geïntegreerd in het achterwiel, een gepatenteerde en internationaal bekroonde innovatie van de Finse motorfabrikant. De nieuwe EV is vervaardigd met uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor het echt een uitstekend product is.

De Verge is bijvoorbeeld voorzien van carbon kuipwerk en een unieke keramische oppervlaktebehandeling die beschermt tegen krassen. Er zijn ook volledig zwarte schokdempers en details, gecombineerd met donkergrijze en zilveren oppervlakte-elementen.

De unieke, door Mika Hakkinen ontworpen elektrische superbike is vanaf vandaag te koop via de Verge Motorcycles online winkel. De verkoopprijs bedraagt 80.000 euro (exclusief belasting).

Het bericht Verge Motorcycles en Mika Hakkinen presenteren een nieuwe 100% elektrische superbike verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Onze Thierry wil zijn wereldrecord verbreken: 15 landen in één dag op de motor

Elvis Presley’s laatste Harley-Davidson wordt geveild

Volgende