Valentino Rossi, Marini en Uccio vierde in Gulf 12 Hours

| |

Valentino Rossi, Luca Marini en Uccio Salucci behaalden de vierde plaats in het algemeen klassement van de Gulf 12 Hours in Bahrein. In de ProAm-klasse scoorden ze de laatste trede van het podium.

Vierde in het algemeen klassement en derde in hun categorie. Zo eindigde het avontuur voor Valentino Rossi, Luca Marini en Uccio Salucci in de Gulf 12 Hours. Het drietal streed met een Ferrari 488 GT3 van het Zwitserse Team Kessel om de hoogste eer.

Het trio noteerde de achtste plaats in de kwalificatie van vrijdag, maar klommen tijdens de eerste helft van de race een aantal plaatsen op. Na de tweede start legden ze na een hard gevecht met de McLaren van Team 2SeasMotorsport (categorie GT3 P), de Porsche van de Italianen Monaco-Calamia-Pampinini en de Mercedes van Ram Racing beslag op de vierde plaats.

Hubert Auriol: koning van de Dakar overleden

Valentino Rossi, Luca Marini en Uccio deelden het podium met de bemanning van de Porsche en de Mercedes. Ze beschreven de duurrace op het Skhir-circuit in Bahrein als een spannende ervaring. Afhankelijk van hun MotoGP-verplichtingen, waren ze het er allemaal over eens dat ze ook voor andere duurraces beschikbaar zijn.

Vorige

Qianjiang Motorcycle onthult een nieuwe baby-cruiser met Harley styling

Yamaha serieus verder aan de slag met turbo driecilinder

Volgende