TVS gaat ook in Europa verkopen

| |

TVS Motor Company heeft aangekondigd uit te gaan breiden naar de Europese markt. Het Indiase motormerk heeft hiervoor een overeenkomst ondertekend met Emil Frey. Dit Zwitserse bedrijf gaat de import en distributie van de motoren regelen.

Emil Frey is een bekende importeur en retailer van auto’s in Europa en werkt samen met verschillende vooraanstaande automerken. Als onderdeel van deze samenwerking is de Emil Frey Group verantwoordelijk voor de distributie van TVS-producten in geselecteerde landen. Daarbij maken ze gebruik van hun bestaande verkoop-, marketing- en servicenetwerken. Het assortiment motoren dat beschikbaar zal zijn in Europa omvat modellen zoals de Jupiter 125, NTORQ, Raider, iQube S, X, Ronin, Apache RR 310 en Apache RTR 310.

TVS Motor Company introduceert elektrische TVS X

De eerste lancering van Europese TVS-motoren vindt in januari 2024, in Frankrijk plaats. Het motorbedrijf heeft al kenbaar gemaakt dat de Europese markt zowel verbrandings- als elektrische modellen krijgt. Daarentegen is nog niet bekend hoe de Europese uitrol na de introductie in Frankrijk gaat verlopen en wanneer we deze motoren op de Nederlandse wegen kunnen verwachten.

Het bericht TVS gaat ook in Europa verkopen verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Route Dakar 2024 gepresenteerd: deelnemers staan voor nieuwe uitdagingen

ACEM: motorfietsmarkt 2023 in de lift terwijl scooterverkoop stagneert

Volgende