Suzuki viert 25e verjaardag Hayabusa met speciale uitvoering

| |

Het is alweer 25 jaar geleden sinds de legendarische Suzuki GSX-1300R Hayabusa voor het eerst het toneel betrad. Nu, in het jubileumjaar, onthult Suzuki de prijs van het 25th Anniversary-model, dat in beperkte oplage beschikbaar is in Nederland en direct leverbaar is.

In 2021 werd de nieuwste generatie van de Hayabusa geïntroduceerd. De prijzen beginnen bij 22.899 euro. Dit unieke model herken je aan zijn opvallende oranje/zwarte kleurenschema. Bovendien zijn er gravures aangebracht op onderdelen zoals de uitlaatdempers en de ketting. Een exclusieve buddyseatcover en goud geanodiseerde accenten op de achterbrug en voorste remschijven maken de look compleet. En als bonus ontvangen alle kopers van deze Hayabusa een jaar lang gratis lidmaatschap van de Hayabusa Club Holland.

2024 Suzuki V-Strom 800DE krijgt frisse kleurenkeuzes

De Hayabusa is naast zijn 25th Anniversary-editie ook verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties. Metallic Thunder Grey/Candy Daring Red combineert antracietgrijs met bordeauxrood. Pearl Vigor Blue/Pearl Brilliant White biedt parelwit met saffierblauw. Verder is er de kleur Glass Sparkle Black/Metallic Matt Black met diepzwart en matzwart. De Hayabusa heeft verder het Suzuki Intelligent Ride System (SIRS), Launch Control System, Motion Track Traction System, Anti-lift Control, een Internal Measurement Unit en een Bi-directional Quickshifter. De ‘normale’ Hayabusa is beschikbaar vanaf €22.399.

Het bericht Suzuki viert 25e verjaardag Hayabusa met speciale uitvoering verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Dit is de nieuwe 2024 Kawasaki Eliminator 500

Nieuwe kleuren voor 2024 Suzuki GSX-S950, GSX-S1000 en GSX-S1000GT

Volgende