RGNT Motorcycles zet in op innovatie en groei

| |

Na een afwezigheid van anderhalf jaar heeft oprichter Jonathan Åström weer de leiding genomen bij RGNT Motorcycles, het elektrische motormerk dat hij in 2019 oprichtte. Samen met CTO & Hoofd Design Alexander Lewandowski en hoofd marketing & sales Gideon Schipaanboord heeft hij RGNT Reborn opgericht, een nieuw bedrijf dat intellectuele eigendomsrechten, gereedschappen en resterende motoren en onderdelen heeft verworven. Het bedrijf zal nu opereren met een kleiner kernteam aan het roer.

Het nieuwe managementteam richt zich op twee pijlers: het verkopen van bestaande voorraden en de ontwikkeling van de derde generatie RGNT-modellen, gepland voor het derde kwartaal van dit jaar. Åström benadrukt dat deze nieuwe structuur hen beter dan ooit in staat stelt om de toekomst van het bedrijf veilig te stellen. Ze zullen hun pan-Europese dealernetwerk en service-netwerk behouden en zelfs uitbreiden om bestaande klanten te blijven voorzien van de service en ondersteuning die ze gewend zijn, terwijl ze tegelijkertijd nieuwe klanten verwelkomen.

RGNT Motorcycles presenteert op elektrische voertuigen gericht navigatiesysteem

Een interessante verandering in de nieuwe bedrijfsstructuur is het delen van het R&D-team met een andere entiteit. Dit zorgt niet alleen voor meer flexibiliteit, maar ook voor lagere kosten. Het elimineert de noodzaak van voortdurende investeringsrondes zoals in het verleden, waardoor het bedrijf zijn dagelijkse operationele kosten kan dekken. Deze herstructurering maakt RGNT veerkrachtiger en beter bestand tegen veranderende marktomstandigheden.

RGNT Motorcycles, opgericht in 2019 in Zweden, heeft grote ambities om wereldwijd te groeien op de snelgroeiende bike-tech markt. Met een sterke visie en diepgaande knowhow streven ze ernaar om iconisch motorfietsontwerp te combineren met hoogwaardige tijdloze kwaliteit en baanbrekende innovatie. Hun huidige motorfietslijn bestaat uit de Classic en de Scrambler.

De No. 1 Classic SE is een eerbetoon aan klassiek design – met de hand gebouwd zonder shortcuts of concessies aan kwaliteit. Premium componenten, baanbrekende technologie en met de hand vervaardigde details maken deze motorfiets exclusief en state-of-the-art.

De No. 1 Scrambler SE blijft trouw aan de stijl uit de jaren 1950 en biedt snelheid, veiligheid en geruisloos rijplezier in elke situatie. Vorm en functie komen samen in deze vooruitstrevende motorfiets, waarin geavanceerde stijl, design en technologie worden gecombineerd in een eersteklas pakket.

Met Åström weer aan het roer van RGNT Reborn is het bedrijf klaar om succesvolle stappen te zetten naar een veelbelovende toekomst. De focus ligt op het versterken van hun positie op de markt door middel van verkoop en ontwikkeling, terwijl ze trouw blijven aan hun visie van hoogwaardig design en innovatie. RGNT Motorcycles staat klaar om de motorfietswereld te verstoren met hun tijdloze en baanbrekende ontwerpen.

RGNT Motorcycles

Het bericht RGNT Motorcycles zet in op innovatie en groei verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

KTM Duke – 30 jaar puur motorrijden vol adrenaline

2024 Eliminator 500 deze week bij de Kawasaki dealers

Volgende