Onthulling CFMoto 800MT-modellen op motorbeurs in Peking

| |

CFMoto heeft zijn volledig nieuwe 800MT adventure-familie onthuld op de 2021 motorbeurs in Beijing. CFMoto presenteerde twee nieuwe modellen, de 800MT Sport en de opgewaardeerde 800MT Touring.

Beide machines stonden centraal op de enorme CFMoto-stand in Beijing, waarbij ook de volledige specificaties van het door KTM aangedreven duo werden vrijgegeven, waarmee de technische en operationele joint venture tussen de twee bedrijven naar een hoger niveau wordt getild.

2021 CFMoto 800MT: twee versies in maart

CFMoto 800MT met KTM-blok

Centraal staat de krachtige 799 cc paralleltwin van KTM, die een vermogen levert van 70 kW (95 pk) bij 8000 t/min en 88 Nm bij 6600 t/min. De 800MT’s hebben bovendien een slipkoppeling, elektronische Bosch-brandstofinspuiting en een ride-by-wire-gasklep met drie rijmodi: regen, off-road en weg.

De 800MT Sport en 800MT Touring hebben dezelfde brandstofinhoud van 19 liter, expansieve bestuurders- en passagiersstoelen, stalen buizenframe, volledig instelbare KYB-vering, valbeugels, 825 mm zithoogte, verstelbaar windscherm en Spaanse J.Juan-remmen met ABS.

Het belangrijkste verschil tussen de twee zijn de wielen: gegoten wielen op de Sport in tegenstelling tot gespaakte tubeless wielen op de Touring. De velgmaten zijn 19 inch voor en 17 inch achter – de gebruikelijke afmetingen voor rijden op de weg en off-road.

Vorige

Komt Royal Enfield eindelijk met een Scrambler?

FASTWAY motorkleding exclusief bij Louis.nl

Volgende