Motorverzekering afsluiten? Vergelijk verzekeringen online!

| |

Ben je van plan om een motor te kopen? Of ben je al eigenaar, maar wil je veilig de weg op? Vergelijk, kies en sluit eenvoudig een motorverzekering af binnen 5 minuten bij vergelijkdirect.com.

Bij vergelijkdirect.com vergelijk je eenvoudig prijzen op het gebied van verzekeringen en energie. Zo kies je altijd voor de voordeligste prijs die aansluit op jouw wensen en behoeften.

Waarom een motorverzekering afsluiten?

Motorrijden geeft een enorme adrenaline kick. Helaas zitten er ook veel veiligheidsrisico’s aan vast. Om veilig de weg op te gaan wil je goed verzekerd zijn. In Nederland is het als motorbestuurder verplicht om minimaal WA verzekerd te zijn. Heb je een motor gekocht en wil je direct de weg op? Zorg dat je verzekerd bent. Bij vergelijkdirect.com ben je eenvoudig binnen 5 minuten verzekerd.  

Welke motorverzekering moet ik afsluiten?

Er zijn drie verschillende motorverzekeringen: een Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA beperkt casco (WA+) en een Allrisk motorverzekering.

  • WA motorverzekering: de WA verzekering is verplicht als motorbestuurder in Nederland en dekt de schade die je toebrengt aan andere. Je bent dus niet verzekerd voor schade die je aan je eigen motor toebrengt.
  • WA+ motorverzekering: de WA+ is een aanvullende verzekering en dekt naast schade aan andere ook schade door storm en brand. De WA+ verzekering is niet verplicht in Nederland.
  • Allrisk motorverzekering: met de Allrisk verzekering ben je verzekerd voor schade die je aan andere toebrengt en schade aan je eigen motor. Wanneer er sprake is van opzet en/of verboden middelen wordt de schade niet verzekerd.

Verder kan je nog kiezen voor aanvullende dekkingen als: schade verzekering opzittenden (SVO), ongevallen verzekering opzittenden (OVO) en rechtsbijstand. Ook is een winterstop mogelijk. Een volledig overzicht vind je op de website.

Verzekerd de weg op binnen 5 minuten? Sluit dan nu een motorverzekering af bij vergelijkdirect.com.

Vorige

Moto3-coureur Jason Dupasquier (19) overleden na ongeluk in kwalificatie

Komt Royal Enfield eindelijk met een Scrambler?

Volgende