Moto Morini X-Cape 650 beschikbaar vanaf 11 februari

| |

De X-Cape is Moto Morini’s eerste Adventure motor. Een vloeistof gekoelde 2-cilinder 4-takt 650cc motorblok met een vermogen van 60pk bij 8.250tpm en 56Nm koppel bij 7.000tpm zorgt voor een zeer veelzijdige en betrouwbare motorfiets. 

Brembo remmen, volledig instelbare Marzocchi vorken, het 19 inch voor- en 17 inch achterwiel met Pirelli Scorpion banden, het instelbare windscherm en het grote 7 inch TFT dashboard dragen bij aan het avontuurlijke karakter. Wendbaar en beheersbaar voor zowel lange avontuurlijke reizen als het drukke stadsverkeer. Bochtige bergwegen of onverharde paden: niets is te gek voor de nieuwe Moto Morini X-Cape 650. 

Het robuuste stalen trellis frame, het brede stuur dat in verschillende standen is in te stellen, evenals het comfortabele zadel met een zithoogte van 845mm, zorgen voor een goede rijpositie. Ook voor de wat langere rijders. 

Moto Morini X-Cape: een pré-productie test

Het comfort van de Moto Morini X-Cape 650 kan verder gevonden worden in de uitschakelbare ABS (op beide wielen), een constante draadloze controle van de bandenspanning, geïntegreerd Bluetooth systeem en 4 verschillende stijlen voor het dashboard, die allen goed af te lezen zijn in verschillende omstandigheden. De van binnenuit verlichte stuurschakelaars zorgen ervoor dat ’s avonds snel de juiste knop gevonden wordt. 

De nieuwe Moto Morini X-Cape 650 is verkrijgbaar met zowel spaak- als gietwielen en leverbaar in drie verschillende kleurstellingen; Red Passion, Smoky Antracite of Carrara White. Tevens is er vanaf de start een 35Kw versie beschikbaar voor rijders met het A2 rijbewijs. 

Tevens zullen er diverse accessoires beschikbaar zijn, waaronder een 3-delige koffer set, verlaagd zadel (met zithoogte van 820mm), beschermbeugels voor het motorblok of handkappen. Alles om het avontuurlijke karakter van deze motorfiets te benadrukken. 

De nieuwe Moto Morini X-Cape 650 is leverbaar voor een introductieprijs vanaf € 8.599,- (consumentenprijs rijklaar, incl. BTW, BPM, onvermijdbarekosten en leges) en staat vanaf aanstaande vrijdag, 11 februari 2022, bij alle Moto Morini dealers klaar. 

Kijk hier voor een dealer bij u in de buurt. 

Moto Morini X-Cape 2021
Vorige

Koenigsegg elektrisch motorblok: 340 pk, 600 Nm, 30 kg

Brabus 1300 R, gebaseerd op KTM 1290 Super Duke R

Volgende