MKC Moto opent motorkledingoutlet in Rotterdam

| |

Dit voorjaar zet MKC Moto voet aan wal in de havenstad met een ruime motorkledingoutlet. Het voormalig pand van Motoport Rotterdam in de Spaanse Polder wordt gevuld met overjarige collecties motorkleding tegen aantrekkelijke kortingen. Geheel volgens de niet-lullen-maar-poetsen mentaliteit moeten de deuren na een korte herinrichting begin mei al opengaan.

Naast MKC Moto zal de voormalige Motoport franchise doorgaan onder de naam Moto Rotterdam waarbij de onderlinge samenwerking Rotterdam weer op de kaart moet zetten onder motorrijders. Zo blijven de dealerschappen van Kawasaki, Piaggio en Zero behouden. Direct gelegen langs de A20 is het de ideale uitvalsbasis met uitstekende parkeergelegenheid en bereikbaarheid voor motorrijders uit Den Haag, Delft en Gouda.

De collectie bestaat uit uitlopende series van A-merken motorkleding waaronder Alpinestars, Dainese, Richa en REV’IT!, maar ook merken als Scorpion, HJC, Shoei en LS2. Vanuit de diverse winkels in Nederland, België, Oostenrijk en Frankrijk zullen de restpartijen worden verzameld om in Rotterdam tegen aantrekkelijke prijzen te worden aangeboden.

Zeven dagen per week en tijdens koopavonden helpt MKC Moto Rotterdam de prijsbewuste en beginnende motorrijder aan een nieuwe outfit. Natuurlijk mag daarbij de bekende MKC service niet ontbreken en leent de vestiging zich uitstekend voor rondritten en het organiseren van Bikers Friday. Waarbij als de situatie het weer toelaat avondritten worden georganiseerd onder het genot van pizza.

Adres:
MKC Moto Rotterdam
Strickledeweg 112
3044 EL  Rotterdam
www.mkcmoto.com

Vorige

Valentino Rossi: ‘Ik mik op een beter resultaat’

Yamaha registreert ook YZF-R9. En R15, R20, R25…

Volgende