‘Make Schik, Not War’ op de Zwarte Cross 2024

| |

De Zwarte Cross in 2024 is bijna uitverkocht. Bij de verkoop waren de kaarten voor de camping en dagkaarten voor vrijdag, zaterdag en zondag binnen twee uur volledig uitverkocht. Er zijn daarentegen nog steeds kaarten beschikbaar voor de donderdag en de nieuwe ingerichte tenten op de camping.

De voorverkoop begon om 11.00 uur en was om 13.00 uur bijna uitverkocht. Daarbij was een piek van 93.000 wachtenden in de digitale wachtrij te zien. Het festival vindt plaats op 18, 19, 20 en 21 juli 2024 onder het thema ‘Make Schik, Not War’. De organisatie van de Zwarte Cross, Feestfabriek Alles Komt Goed B.V., is verheugd over het resultaat van de voorverkoop.

Zwarte Cross 2023: een bewogen editie

Voor mensen die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen, raadt de organisatie aan om TicketSwap in de gaten te houden. Dit is namelijk de doorverkooppartner van de Zwarte Cross en is daarom de enige partij waarbij een veilige transactie gegarandeerd is. Het wordt sterk afgeraden om kaarten via andere kanalen te kopen.

In de komende editie pakt de Zwarte Cross uit met een extra festivaldag op donderdag en introduceert ‘Camping ’t Zilveruitje’. Dit is een veld met vooraf ingerichte tenten, als luxe toevoeging op de camping. Het motto van het festival is verder ‘Make Schik, Not War’, wat een oproep is om plezier te maken en dichter tot elkaar te komen. De organisatie benadrukt het belang van schik maken en nodigt bezoekers uit om te genieten van muziek, theater, cross en stunts op het festivalterrein.

Het bericht ‘Make Schik, Not War’ op de Zwarte Cross 2024 verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Nieuwe kleuren voor de 2024 Kawasaki Versys 650

MyRoute-app Black Friday Deal

Volgende