Louis presenteert: de vintage-helmen van MTR

| |

MTR Jet Fiber (jet), MTR Vintage (integraal) en MTR Vintage MX (cross) heten de drie modellen en brengen een behoorlijk stukje levensgevoel van de wilde jaren 60 en 70 over.

Zoals het bij klassieke helmen hoort, hebben ze allemaal een solide glasvezel schaal, bij de Jet Fiber met opvallende Metal-Flake-lak. De klassieke (en bijzonder veilige) dubbel-D-sluiting is bij deze styling net zo’n must als de brillenbandhouder op het achterhoofd. Jet Fiber en Vintage MX worden elk geleverd met bijbehorende klep. En dan is er nog de mooie boord in chroom. Die maakt het verder bewust eenvoudige design helemaal af.

GASGAS presenteert straatlegale ES 700 en SM 700

Het purisme gaat echter niet zo ver dat je het, zoals 50 jaar geleden, moet doen zonder binnenventilatie of verschillende schaalmaten. En het vizier op de MTR Vintage kan probleemloos achteraf worden voorzien van een Pinlock-toepassing. Zo klassiek als mogelijk, zo modern als nodig: onder de oude schaal verbergt zich een moderne, natuurlijk ECE-gecertificeerde kern.

Met de helmen laat MTR daarnaast zien, dat de vintagelook niet duur hoeft te zijn: Vintage en Vintage MX gaan in de welwillende Louis-filialen voor € 149,99 over de toonbank, bij de Jet Fiber is dat € 99,99.

Het bericht Louis presenteert: de vintage-helmen van MTR verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Prijsverhoging Kawasaki 2022 modellen

In vijf stappen je motor snel, veilig en voor een goede prijs verkocht

Volgende