Kunstenaar Joseph Klibansky kiest voor de Ducati Streetfighter V4 S

| |

Joseph Klibansky, gekend om zijn opmerkelijke bronzen beelden en paintings, waarbij hij bekende figuren en personages in een verrassende situatie zet, heeft een passie voor de relatie tussen het object en de essentie ervan, tussen wat het oog ziet, en wat een beeld wil zeggen. Ducati staat ontegensprekelijk gekend om zijn puur en functioneel design en daarom is Joseph in 2020 een samenwerking aangegaan met Ducati Benelux en creëerde een “one-of-a-kind” Panigale V4 S Klibansky editie.

KTM 1290 Super Duke krijgt een facelift voor 2023

Voor dit 2022 motorseizoen heeft Joseph voor de dikste naked in de markt, de Streetfighter V4 S in Dark Stealth gekozen. Deze keer niet om een eigen artwork van te maken, maar vooral om zelf mee te rijden. De Streetfighter V4 S met zijn Desmosedici Stradale 1.103 cc motorblok en het agressieve en opwindende design van de motor, heeft ondanks zijn extreme topvermogen van 208 PK, een zeer aangenaam rij- & stuurgedrag. De Streetfighter heeft een opvallend hoog en breed stuur, biplane winglets en is voorzien van een elektronisch pakket van de nieuwste generatie. Een motorfiets die topprestaties niet verbergt, maar die ook bij dagelijks gebruik plezier garandeert.

De motor van Joseph is, naast de zeer uitgebreide standaard af-fabriek specificaties, verder uitgerust met zeer veel accessoires waaronder: Carbon voor & achterspatbord, carbon (korte) kentekenplaathouder, carbon instrument, tank & framecovers, carbon winglets, CNC open koppeling, LED knipperlichten en een Akrapovic homologated uitlaat.

Eerder bracht Motor.NL een bezoek aan het atelier van Joseph Klibansky. Check hieronder de video.

Het bericht Kunstenaar Joseph Klibansky kiest voor de Ducati Streetfighter V4 S verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Droomreis Ierland langs de Wild Atlantic Way

Digitaal ontwerper Oberdan Bezzi rendert Triumph Trident 660 RR

Volgende