Kawasaki heeft nieuwe KX450 nu bij dealers

| |

De compleet vernieuwde KX450 staat nu bij dealers. De fiets heeft een nieuw motorblok dat over het hele toerenbereik meer vermogen levert. Daarnaast zijn functies zoals Kawasaki TRaction Control en Power Modes terug te vinden.

Onder leiding van Romain Febvre en het Kawasaki Racing Team heeft de nieuwe KX450 al laten zien een winnaar te zijn in de MXGP. De 2024 KX450 behoudt zijn betrouwbaarheid en prestaties, maar integreert nieuwe, op de rijder gerichte racetechnologie. Het motorblok van deze GP-winnende MX-machine is nog sterker geworden en met kenmerken zoals hydraulische koppeling, elektrische starter en launch control kun je het maximale uit de motor halen. Het 2024-model gaat nog een stap verder en is het eerste KX-model met Kawasaki Tractie controle en Power-modi, die je kunt aanpassen met behulp van de Rideology KX-app.

Kawasaki onthult de vernieuwde KX450: krachtiger en geavanceerder dan ooit

Voor het 2024-model is ook een geheel nieuw frame ontwikkeld, met een geoptimaliseerde stijfheidsbalans die zorgt voor betere feedback. Dit resulteert in scherpere handling op verschillende circuits. Met het verbeterde remsysteem met geperforeerde Braking/Sunstar-remschijven heb je meer controle tijdens het remmen. Hierdoor moet je met meer vertrouwen de bochten in kunnen gaan. Daarnaast zorgt de verbeterde bewegingsvrijheid, dankzij nieuw ontworpen kuipdelen, zijkappen en achterspatborden, voor extra comfort. De 2024 KX450 is nu verkrijgbaar bij de Kawasaki dealers, vanaf 10.249 euro.

Het bericht Kawasaki heeft nieuwe KX450 nu bij dealers verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Triumph maakt opwachting in de Supersport Next Generation

Yamaha vervolgt Ténéré Travel Trophy met tweede editie

Volgende