Jopa breidt assortiment uit met Blauer HT

| |

Blauer is het modemerk dat de traditie van Amerikaanse bovenkleding koestert en vernieuwt! Blauer werd in 1936 opgericht in Boston om politie, marine en andere strijdkrachten te voorzien van technische kleding. Al vier generaties lang bepaalt de familie Blauer de norm voor openbare veiligheidskleding in de Verenigde Staten. Door continue innovatie op het gebied van materialen, ontwerp en techniek in nauwe samenwerking met degenen die hun producten in het veld gebruiken.

Blauer USA

In 2001 tekende het Italiaanse FGF Industry een licentieovereenkomst met de Amerikaanse kolos Blauer USA. FGF Industry is erin geslaagd het uniformmerk op de modemarkt te brengen door kledingstukken zorgvuldig te selecteren en te reconstrueren om ze een sterk karakter en een goed gedefinieerde stijl te geven, terwijl de essentiële kenmerken van de oorsprong van het merk behouden blijven.

Naast de Heritage-kledingcollectie staat een reeks geavanceerde, innovatieve kledingstukken die, met respect voor de solide productiefilosofie van het merk, de lijnen voor mannen, vrouwen en kinderen synchroon laten lopen met de modemarkt, met kleurrijke kledingstukken en materialen die naar voren zijn gebracht tot nu toe met origineel, creatief ontwerp.

Harley-Davidson Pan America krijgt Givi-behandeling in 2022

Blauer HT

Blauer HT werd geboren als een ontwikkeling van het merk. Het is een hypermoderne kledinglijn die is gemaakt volgens technische, functionele en hoge prestatienormen. De stoffen zijn technologisch, innovatief en prestatiegericht en hebben zeer technische eigenschappen zoals transpireerbaarheid, doorlaatbaarheid en windweerstand. De collectie is ontwikkeld voor de kosmopolitische ‘stedelijke reiziger’, Blauer HT is geïnspireerd door functionele superioriteit en technologische innovatie om de kwaliteit van comfort en de bewegingsvrijheid te verhogen. Veiligheid, techniek en innovatie die wijselijk vermengd zijn met elegantie, design en passie maken onze helmen tot Blauer Helmets

Blauer HT-motorkleding kenmerkt zich door de eenvoud van de lijnen, de verfijnde en bijzondere kleuren en de exclusiviteit van de chromatische combinaties, die deze kledingstukken tot een referentiepunt maken voor de nieuwe rijder. De Blauer HT-jassen en -helmen hebben een verfijnd en daadkrachtig karakter, zonder in te boeten aan veiligheid, kwaliteit en comfort. Blauer HT-motorjassen zijn gecertificeerd, geleverd en voorbereid voor verwijderbare beschermingen op elleboog, schouders en rug.

Bekijk de collectie van Blauer.

Vorige

Motor Magazine is terug met Special Nieuws & Tests: 132 pagina’s inspiratie

Nieuwe carrièrekansen bij Yamaha Motor Europe

Volgende