Joan Pedrero en Harley-Davidson doen mee aan de Africa Eco Race

| |

De bekende motorcoureur Joan Pedrero zal deelnemen aan de spannende en avontuurlijke Africa Eco Race. Deze opwindende race vindt plaats in Afrika en duurt van 30 december tot 14 januari. Wat deze race extra speciaal maakt, is dat Joan Pedrero zal rijden op een speciale Harley-Davidson Pan America 1250.

Voor wie het niet weet: De Pan America 1250 is een motorfiets met veel vermogen en krachtige prestaties. Met zijn vloeistofgekoelde sterke motor biedt hij veel power, waardoor Joan Pedrero tijdens de race hoge snelheden kan bereiken terwijl de adrenaline door zijn aderen giert.

Joan Pedrero heeft al geruime tijd samengewerkt met Harley-Davidson en heeft al veel ervaring opgedaan met de Pan America 1250. Hij heeft al eerder succesvol deelgenomen aan andere races in Europa. Nu gaat hij dus ook zijn talent en vaardigheden tonen tijdens de Africa Eco Race om te laten zien hoe indrukwekkend de Pan America 1250 werkelijk is.

De Africa Eco Race begint op 30 december in Monaco en eindigt op 14 januari in Dakar. Het belooft een onvergetelijke race te worden, waarbij de deelnemers maar liefst 6.000 kilometer door Afrika zullen rijden.

Het bericht Joan Pedrero en Harley-Davidson doen mee aan de Africa Eco Race verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

ACEM: motorfietsmarkt 2023 in de lift terwijl scooterverkoop stagneert

BMW onthult de nieuwe R 12 en R 12 nineT

Volgende