Indian Motorcycle introduceert eFTR Mini elektrische jeugdfiets

| |

Indian Motorcycle voegt een elektrische jeugdmotor toe aan zijn gamma met de introductie van de gloednieuwe eFTR Mini. Met de eFTR Mini kunnen motorrijders over de hele wereld hun passie en liefde voor het motorrijden doorgeven aan hun kinderen met een stijlvol maar toegankelijk model dat geschikt is voor jonge, beginnende motorrijders.

Indian: octrooi voor voertuiggevoelig radarsysteem

De nieuwste toevoeging aan Indian Motorcycle’s line-up, met dezelfde styling als de FTR750 racemotor, geeft jonge rijders het gevoel lid te zijn van de iconische Indian Motorcycle Wrecking Crew, die in de jaren 1950 de flat track domineerde en sinds zijn terugkeer naar de sport in 2017 elk kampioenschap heeft gewonnen. De eFTR Mini heeft een hoogwaardig en duurzaam stalen buizenframe met twee rijstanden, zodat kinderen kunnen beginnen met leren in een lage stand en de prestaties kunnen opvoeren naarmate hun zelfvertrouwen groeit.

De zithoogte van 468 mm van de eFTR Mini is geschikt voor rijders vanaf acht jaar in de lage modus, en vanaf 13 jaar in de hoge modus. De eFTR Mini is ontworpen rond een beproefde elektrische aandrijflijn, aangezien de oplaadbare 24-volt batterij tot 30 minuten werkt en tot 22,5 km/u haalt in de hoge modus en 16 km/u in de lage modus. Het sterke stalen buizenframe van de fiets biedt een solide basis voor beginnende fietsers, terwijl de achterrem een eersteklas remkracht biedt.

Vorige

Pierre Terblanche werkt aan nieuwe Ducati Supermono

Gaat Suzuki ook op de staande twin toer?

Volgende