In de voetsporen van machtige Jonkvrouwen: KouwePotenTocht 2023

| |

Op zaterdag 28 oktober 2023 nodigen we je uit voor een bijzondere toertocht waarin we de focus leggen op de historische vrouwenfiguren die een belangrijke rol speelden in de kastelen die de route sieren. De KouwePotenTocht neemt je mee op een rit van 250 kilometer langs prachtige kastelen waar niet de ridders, maar de dames het voor het zeggen hadden.

De tocht begint in de fraaie omgeving van Dussen, waar de deelnemers welkom geheten worden met koffie en gebak. Gedurende deze dag rijden we langs kastelen die elk een uniek verhaal vertellen over de krachtige vrouwen die er resideerden en hun sporen verdienden in de geschiedenis. De focus ligt op het thema “Kastelen & Jonkvrouwen”, en tijdens de rit word je aangemoedigd om de verhalen en de invloed van deze vrouwen nader te verkennen.

Ticketverkoop Bigtwin Bikeshow & Expo 2023 is gestart!

Onderweg geniet je van een volledig verzorgde lunch, waardoor je met nieuwe energie het tweede deel van de toertocht kunt beginnen. De tocht brengt je door prachtige landschappen naar de dinerlocatie, in de omgeving van Haarzuilens, het eindpunt van de route. Hier wordt de dag in stijl afgesloten met een goed en lekker diner.

Ben je lid van RIDERS? Dan ontvang je bij de start een extraatje om deze bijzondere dag goed te beginnen. Deelname aan deze all-inclusive toertocht kost slechts €59,50.

We nodigen je van harte uit voor een gezellige dag met mooie routes en goed gezelschap. Schrijf je hier in voor deze unieke toertocht en reserveer jouw plek.

Het bericht In de voetsporen van machtige Jonkvrouwen: KouwePotenTocht 2023 verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Ontdek het nieuwe Edelweiss-programma 2024!

Dit is de nieuwe 2024 Kawasaki Eliminator 500

Volgende