Het langverwachte feest ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Moto Guzzi

| |

Na een jaar wachten als gevolg van de beperkingen die de viering van een eeuw Moto Guzzi in 2021 verhinderden, is het grote, langverwachte feest eindelijk hier in Mandello del Lario.

Het weekend van 8 tot 11 september zal een niet te missen gelegenheid zijn voor alle fans van het merk uit L’Aquila en elke liefhebber van motorrijden en mooie motoren.

Tijdens het tweede weekend van september wordt Mandello het wereldwijde epicentrum van de motorpassie, want Moto Guzzi vertegenwoordigt een ongeëvenaard erfgoed van geschiedenis, technologie, stijl en allure, dat in staat is elke generatie te boeien en te bekoren.

Heropening Moto Guzzi Museum in Mandello del Lario

Het is een dubbele datum, ter erkenning van zo’n belangrijke gebeurtenis: elf jaar na de laatste editie zijn de GMG – Guzzi World Days terug, en voegen ze zich bij de Città Della Moto Guzzi International Motorcycle Rally.

Deze twee spectaculaire evenementen beloven elk moment van een weekend dat uniek zal zijn, voor een waardige viering van honderd jaar fantastische geschiedenis, bestaande uit prachtige, opwindende motorfietsen die ons wild hebben gemaakt – en ons nog steeds maken – van vreugde, en om de rite van de Moto Guzzi passie te vieren, zowel in de historische Via Parodi 57 fabriek als overal in Mandello del Lario.

De GMG – Guzzi World Days en Città Della Moto Guzzi International Motorcycle Rally voor de 100e verjaardag zullen een natuurlijke, onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefenen op elke Guzzista, die zich niet zal willen verzetten tegen de terugkeer van hun Moto Guzzi, uit elk tijdperk, naar haar geboorteplaats aan de oever van het Comomeer, dat het middelpunt zal zijn van de festiviteiten met een overvolle evenementenkalender die op donderdag 8 september van start gaat.

Samen met het International Motorcycle Rally Committee bereidt Moto Guzzi een festival voor dat als nooit tevoren de titel ‘niet te missen’ verdient.

Het bericht Het langverwachte feest ter gelegenheid van de 100e verjaardag van Moto Guzzi verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

2023 Triumph Roadsters en Triumph Rockets krijgen nieuwe kleuren

Nederlandse elektrische crosser EMX XF30 nu te bestellen

Volgende