Een gratis Rapid Charger bij aankoop 2020 Zero SR/F

| |

Nooit eerder werden zoveel elektrische motoren verkocht als in 2020. Zero wil dat momentum versterken. Daarom geeft Zero motorrijders die echt ‘in de markt’ zijn voor een elektrische motor een overtuigend zetje. Koop je een Zero SR/F krijg je er gratis een Rapid Charger bij. Die is goed voor 6 kW extra oplaadvermogen en dat versnelt het laadproces drastisch. De aanbieding geldt zolang de voorraad strekt en betreft niet eerder geregistreerde 2020 Zero SR/F’s.

Rapid Charger?

Zo’n rapid charger verhoogt de oplaadcapaciteit tot 12 kW (in de Premium-versie) of 9 kW (Standard-versie). Dat halveert de laadtijd van de Premium- uitvoering en zorgt ervoor dat de accu van de standaardversie zelfs drie keer sneller oplaadt.

De meeste laadbeurten voor elektrische motoren gebeuren doorgaans thuis via het stopcontact. De rapid charger biedt meer flexibiliteit als je lange ritten onderneemt. Onderweg kun je dan je Zero SRF Premium bij commerciële oplaadpunten – bij tankstations langs autosnelwegen – in een uur of minder tot 95% volladen.

Lage onderhoudskosten

Een Zero SR/F heeft lage onderhoudskosten. Behalve wat slijtageonderdelen zoals banden en remblokken is een elektrische motoren – en dus ook een Zero – nagenoeg onderhoudsvrij. De accu volledig opladen thuis kost je nu zo’n €2,-.  Afhankelijk van je rijstijl is een volle accu goed voor zo’n 250 km.

Vorige

2021 Honda VFR Interceptor is exclusief voor Japan

Digitale tovenaar maakt van Triumph Speed Triple 1200 een Daytona 1200

Volgende