Ducati en Bulgari brengen Limited Edition horloge

| |

Twee van Italië’s meest iconische merken in de motor- en luxury industrie, Ducati en Bulgari, hebben hun krachten gebundeld om een speciaal product uit te brengen, exclusief voor de veeleisende Ducatista die ook een onberispelijke smaak in horloges heeft. De twee merken zijn trots op hun unieke stijl en rijke geschiedenis, en zijn zeer gepassioneerd over hun werk.

De Bulgari Aluminum Ducati Special Edition is het resultaat van de samenwerking, een prachtig sporthorloge vervaardigd in een gelimiteerde oplage van 1.000 stuks (prijs zo’n 5.000 euro) om de associatie van het juweliershuis met de Italiaanse motorfabrikant te herdenken. Het uurwerk vertegenwoordigt uitmuntendheid, prestaties en enthousiasme in één pakket. De chronograaf heeft een opvallende Ducati-rode wijzerplaat met drie subdials geïnspireerd door Ducati-toerenteller graphics: zwarte achtergrond, witte indexen, en rode bol. De uurmarkeringen verwijzen ook naar het race-geïnspireerde ontwerp van de Italiaanse motorfietsfabrikant.

Het horloge heeft een 40 mm diameter aluminium kast met een zwart rubberen lunette en band, terwijl de kroon en chrono pushers van titanium zijn. Het polshorloge is waterbestendig tot 100 meter, en de tiende van een seconde precisie wordt gegarandeerd door het mechanische automatische BVL 130-uurwerk, dat klopt met 28.800 trillingen per uur. Om de originaliteit van dit limited edition-horloge te benadrukken, is de achterkant van de titanium kast gegraveerd met het Ducati-merk en productienummer, die is voorzien van een anti-slijtage DLC coating. Het horloge wordt geleverd in een aangepaste geanodiseerde aluminium behuizing met een rubberen binnenkant en een soft touch oppervlak dat de Ducati en Bulgari logo’s draagt.

Het bericht Ducati en Bulgari brengen Limited Edition horloge verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

BMW viert 50 jaar M met speciale M1000RR

Triumph Tiger 850 en 900 nieuwe kleuren in juli 2022

Volgende