Doe mee aan het unieke Kawasaki Hybrid-testevent op 7 juni

| |

Op vrijdag 7 juni organiseert Motor.NL in samenwerking met Kawasaki het unieke Kawasaki Hybrid-testevent bij Kawasaki Benelux in Hoofddorp. Schrijf je nu in om met deze unieke en innovatieve techniek kennis te maken.

Het testevent vindt overdag plaats. Van deze dag maken wij een test- en videoverslag dat later in onze magazines MOTO73 en Promotor, op onze website en ons YouTube-kanaal zal verschijnen.

Je test de nieuwe Kawasaki Ninja 7 Hybrid en Kawasaki Z7 Hybrid op een door ons uitgezette route. We verzamelen om 09:30 uur bij Kawasaki Benelux in Hoofddorp, hier word je ontvangen met een kop koffie en wat lekkers. Ook wordt de lunch geheel verzorgd. Na de route sluiten we rond 16:00 uur weer af in Hoofddorp. Het enige wat jij moet doen is je motorspullen meenemen, je rijbewijs en goede zin!

Uit alle inzendingen zullen wij op dinsdag 21 mei een selectie van vijf motorrijders maken. Heb je op donderdag 23 mei nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer helaas niet tot de gelukkigen.


Het bericht Doe mee aan het unieke Kawasaki Hybrid-testevent op 7 juni verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Waarom je ook met de motorfiets geen E85 wilt tanken!

Aaron Asbury op RIDERS Festival; de ultieme one-man band

Volgende