Doe 9 september mee aan de Honda Africa Twin Experience

| |

Zin om een Honda CRF1100L Africa Twin of Africa Twin Adventure Sports uit te proberen? Dit is je kans. Motor.NL nodigt vier lezers uit om een volledige dag als testrijder de alroad van Honda aan de tand te voelen. Dit is wat je moet doen:

Honda en Motor.NL bieden vier lezers de kans om een dag lang Honda’s Africa Twin aan de tand te voelen. Uitvalsbasis is het Honda Park in Olmen, waar je na de koffie eerst de basis van het offroadrijden op de Honda wordt geleerd door professionele instructeurs. Daarna is er een lunch en dan trek je de Belgische Kempen in om de CRF1000L Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports verder te testen. Natuurlijk stappen we geregeld af, om het geleerde bij te punten en om te genieten van deze mooie streek.

Een dag Motor.NL-testrijder

We sturen een fotograaf en een cameraploeg mee en nemen je mening mee in video’s en testverslagen die onder andere zullen verschijnen op onze website www.motor.nl en in MOTO73.

Voel je het avontuur al kriebelen en ben je vrij op donderdag 9 september? Laat het ons dan weten op redactie@motor.nl. Omschrijf wel in het kort waarom jij één van de gelukkigen moet zijn. Wij doen de rest, maar wacht niet te lang!

Honda Africa Twin Experience
Vorige

Ziggo Sport verwerft uitzendrechten MotoGP

Spanje schrapt aantal tolwegen

Volgende