DirtRide Rotterdam 2021

| |

Op 2 en 3 oktober vindt de vierde editie van de DirtRide in Rotterdam plaats op een opvallende locatie langs de A20 in Rotterdam. De DirtRide zou wel eens de modderigste en misschien ook wel het leukste motorfestival kunnen zijn voor motoren van voor 1990 en de huidige retro motorfietsen. Zeker is dat jet festival motorliefhebbers uit heel Europa samenbrengt.

Dirtride is toegankelijk en zit vol fun en actie. Tijdens het tweedaagse event – familievriendelijk! – kun je kijken naar gentlemanly-races, vintage crosswedstrijden, maar ook testrides.

Harley-Davidson is opnieuw de hoofdsponsor. Het grootste motormerk van Noord- n Zuid-Amerika is aanwezig met testritten (met onder andere met de nieuwe 1250 Sportster S en de 1250 Pan America). Daarnaast zijn merken als REV’IT!, Trevor Motorcycles, SUPER73, Red Bull, ROEG, Motorcycle Storehouse, MOTUL en Heineken partner van deze 4e editie.

Vanwege COVID-19 is het bezoek aan  het festival gelimiteerd tot 750 bezoekers per dag. Als je wilt reserveren, moet je niet al te lang meer wachten. Meer dan 80% van de rijdertickets waren binnen de eerste week uitverkocht.

Chck rotterdamdirtride.com of Instagram (rotterdamdirtride) voor meer informatie. Wil je een impressie zien van het evenemententerrein of een virtuele tour, check da nook op rotterdamdirtride.com/videos/.

Vorige

Kawasaki plaagt met Retrovolution

Edelweiss Bike Travel 2022 – Boordevol motoravonturen wereldwijd

Volgende