CFMoto NK-C22 concept onthuld

| |

Tijdens een persconferentie waarin de plannen werden gepresenteerd, onthulde CFMoto de nieuwe NK-C22. Het is een concept met agressieve en uitgesproken lijnen. Wanneer het model komt en met welk blok is nog niet bekend, maar één ding lijkt zeker: het Chinese merk zet hoog in…

Naast de nieuwe GS550, een sportmotor aangedreven door een parallel-twin die al op de Lucky Explorer 5.5 van MV Agusta te zien was, onthulde CFMoto onlangs een zeer interessant concept met originele en persoonlijke lijnen, bestemd als ‘voorloper’ van toekomstige modellen.

Patent laat elektrische motorfiets CFMOTO met modulair chassis zien

Het concept, NK-C22, werd niet toevallig getoond tijdens de persconferentie voor de presentatie van de jaarprojecten, waarbij het Chinese merk ook aankondigde dat het van plan is om in de komende 12 maanden minstens 10 nieuwe modellen uit te brengen, waarvan vier volledig elektrisch. 


Maar terug naar het concept: de lijnen zijn, zoals we al zeiden, agressief, sportief en beslist persoonlijk (afgezien van de uitlaten, die erg MV Agusta Brutale zijn…). Mooi is de Y die gevormd wordt door de koplamp en die op een of andere manier wordt ‘opgenomen’ door de vormen van de tank, massief maar ‘verlicht’ naar achteren toe. Aangezien het hier om een concept gaat, kunnen deze vormen uiteraard nog veranderen voordat de productie van start gaat. Ze lijken niettemin een zekere ‘rijpheid’ van CFMoto te bevestigen. Het merk is klaar om markten over de hele wereld te bestormen met eigen, herkenbare modellen. Het blijft natuurlijk de vraag welk blok wordt gekozen: 650 cc of een middenweg van 450 cc. Zelfs 800 cc is mogelijk. Het dit zijn slechts veronderstellingen en niets meer. Voorlopig is er geen officiële informatie over deze motorfiets binnengekomen.

Het bericht CFMoto NK-C22 concept onthuld verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

MASH Motorcycles presenteert haar gloednieuwe zijspan: de BLACK SIDE

Zo bouwt BMW de R1250R en S1000RR

Volgende