CFMoto deelt beelden van kant-en-klare CLX 700

| |

De CFMoto CLX 700 stond voor het eerst op de EICMA in 2019, de chique motorshow in Milaan. Destijds was het model een vingeroefening, een idee hoe toekomstige modellen van het merk eruit zouden kunnen zien. Het Britse PR-team van CFMoto heeft foto’s van de motorfiets gedeeld op Facebook. Nu blijkt dat het model dichterbij is dan eerst werd gedacht.

CFMoto CLX 700

De motor is een regelrechte MT-07-rivaal, met z’n 692 cc, parallel-twin waarvan gezegd wordt dat het 74 pk vermogen heeft en een koppel van 66,4 Nm. De motor weegt rond e 180-185 kilo en heeft een 14 liter brandstoftank. Verdere uitrusting voor zover bekend bestaat uit een slipperkoppeling en solide J.Juan remklauwen en remschijven.

2021 CFMoto 800MT: twee versies in maart

Nog geen officiele aankondiging CFMoto CLX 700

Net als bij de MT-07 is ook bij de CFMoto CLX 700 sprake van een reeks modellen. Het blok huist in modellen met duidelijk verschillende smaken. Alle drie waren vorig jaar op de EICMA te zien. Naaat de CLX 700 is er een robuuste scrambler-versie, met noppenbanden en zadeltassen, en een gelikte supernaked met een hoekige carrosserie en opvallende graphics.

Een officiële bevestiging is nog niet voorhanden. Daarom zijn details over prijs en beschikbaarheid onbekend. Het is zelfs niet bekend of de CFMoto CLX 700 er in deze vorm ooit komt. Maar waarom zou het PR-bureau dan de beelden hebben gedeeld?

Terugkeer van Excelsior-Henderson?

Vorige

Terugkeer van Excelsior-Henderson?

Is de Honda Forza 750 beter dan Yamaha’s TMAX?

Volgende