Central Classics beurs in Expo Houten gaat niet door

| |

Helaas, helaas… De Central Classics 2020, op 19 en 20 december in Expo Houten, gaat niet door. Dat is op zich niet echt verrassend meer, maar ditmaal is de reden anders dan je wellicht zult verwachten. Aan de corona-maatregelen werd keurig voldaan en de hallen zouden goed gevuld zijn met een gevarieerd aanbod maar er werden simpelweg te weinig kaartjes verkocht.

Organisator Titus Nietsch: ‘De start van de kaartverkoop was veelbelovend, maar daarna zakte de verkoop in. Al met al is er in deze rare tijd blijkbaar niet genoeg vraag naar een beurs. Het niet door laten gaan van Central Classics was de enige mogelijkheid. Nu de beurs niet door gaat, worden binnen enkele dagen de volledige bedragen van gekochte tickets teruggestort. De kopers zijn hierover inmiddels geïnformeerd.’

MOTORbeurs Utrecht 2021 wordt MOTORoutletbeurs Utrecht

‘En wat brengt 2021? Eind juni 2021 wordt bekeken wat de corona-verwachting voor december zal zijn en wat dat inhoudt voor het organiseren van de volgende Central Classics op 18 en 19 december 2021. Ik hoop iedereen in december 2021 weer op de beurs te zien en wens iedereen gezonde en prettige decemberdagen toe’, aldus organisator Titus Nietsch.

Kijk voor meer informatie op www.centralclassics.nl.

Vorige

2021 Ducati Monster: breuk met het verleden

Enea Bastianini: ‘Die safes? Ik heb Márquez bestudeerd’

Volgende