BMW International GS Trophy 2024 naar Namibië

| |

Voor liefhebbers van avontuur en enduro is de BMW GS Trophy een van de spannendste wedstrijden die er zijn. De BMW GS Trophy niet alleen de capaciteiten van de R 1250 GS, maar ook de vaardigheden, kracht en kameraadschap van de deelnemers.

Daarom keert de BMW GS Trophy in 2024 terug. Voor de negende editie wordt de wedstrijd gehouden in het idyllische landschap van Namibië, Afrika. Dus terug naar het continent waar het allemaal begon in 2008.

BMW GS Trophy 2024: Pre-Qualifier op 21 & 22 juli 2023 in Loon op Zand

Aan de BMW GS Trophy van 2024 zullen in totaal 22 teams uit de hele wereld deelnemen, met naar verwachting in totaal 60 rijders. Van de 22 teams zullen er zes volledig uit vrouwen bestaan, terwijl 16 mannenteams, waaronder Team NL, de rest van de deelnemers zullen vormen. Omdat de GS Trophy van 2024 nog ver weg is, worden overal ter wereld kwalificatierondes gehouden om de besten van de beste rijders te selecteren. In totaal zijn er 15 nationale kwalificatieronden en één internationale kwalificatieronde.

BMW Motorrad geeft aan dat de International GS Trophy geen race is, maar een teamwedstrijd die de vaardigheden, het teamwerk en de moed van de deelnemers op de proef stelt. Onderdeel van de uitdagingen zijn GPS-navigatie, maar ook offroad-rijden en technische rij-uitdagingen.

Het bericht BMW International GS Trophy 2024 naar Namibië verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Nieuw van QJ Motor: SRT 700 en SRT 700 X

App vergelijkt hellingshoeken in bochten en verbetert je rijtechniek

Volgende