Assistent Controller 24 uur per week

| |

De KNMV

De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) is het hart van motorrijdend Nederland. Met passie voor motoren en motorrijden verbinden en inspireren we motorrijdend Nederland. We komen op voor de belangen van motorrijders en maken ons hard voor een veilig motorklimaat.

We ontwikkelen en verzorgen de beste rijopleidingen voor elk niveau motorrijder en (top)sporter. Samen met onze leden en clubs organiseren we toertochten, reizen en wedstrijden door het hele land. Zo bevorderen we recreatief motorrijden en motorsport. Daarnaast zijn we als sportbond aangesloten bij NOC*NSF, de FIM en FIM Europe.

Begin januari 2021 verhuizen wij vanuit het centrum van Arnhem naar een modern kantoorpand op sportcentrum Papendal.

De functie

Als assistent controller werk je in opdracht van het hoofd van de afdeling Finance en verzorg je zelfstandig (delen van) de planning en control cyclus, de financiële verslaglegging en -analyse, de budgettering, de forecasting en de subsidieaanvraag en -verantwoording richting NOC*NSF. Daarnaast worden voorkomende administratiewerkzaamheden uitgevoerd.

De assistent controller is daarnaast een belangrijke sparringpartner voor de business, denkt mee met nieuwe plannen en levert een inhoudelijke bijdrage aan nieuwe business cases.

De KNMV bevindt zich midden in een transitieproces waarbij een nieuw CRM en ERP-systeem in gebruik wordt genomen en processen opnieuw worden ingericht. Van de assistent controller wordt gevraagd hier een actieve bijdrage aan te leveren.

Profiel

  • De assistent controller is een ervaren financial die goed tot zijn recht komt in een klein team, durft te zeggen wat hij of zij ergens van vindt en analytisch kan denken.
  • Het zou helemaal mooi zijn als je ook nog in bezit bent van je motorrijbewijs en/of affiniteit hebt met de motorsport.
  • Sowieso beschik je over de volgende competenties: ondernemerschap, initiatief, creativiteit en resultaatgerichtheid.
  • Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat het hoofd Finance bij afwezigheid te vervangen.

Kennis en kunde

Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met minimaal een afgeronde financiële opleiding op hbo-niveau, die relevante ervaring heeft en klaar is voor een nieuwe uitdaging. Uiteraard kun jij je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken. Je kunt overtuigend zijn en scherpe analyses maken. Tegelijkertijd kun je je goed verplaatsen in de uitdagingen van de business en ben je in staat te denken in oplossingen.

Ervaring met Excel en Exact Online is een pré.

Beloning

De KNMV kent een prima beloning voor haar medewerkers. Naast een goed salaris bestaat deze uit een eindejaarsuitkering van 3% en het jaarlijkse vakantiegeld.

Wij hechten veel waarde aan ondernemerschap en initiatief. Voor goede ideeën is er maandelijks ruimte ingebouwd in onze MT-vergaderingen, waar medewerkers hun idee kunnen pitchen. In onze begroting is budget gealloceerd om goede ideeën ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren.

Vanaf 1 januari 2021 kennen wij de zogenoemde onbeperkt betaald verlofregeling, hetgeen betekent dat jij zelf, in overleg met je leidinggevende, bepaalt hoeveel verlof je ieder jaar nodig hebt.

Eveneens vanaf 1 januari bieden wij alle medewerkers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen personal coach om te werken aan de gezondheid. Wij hebben hiervoor de fitnessruimte beschikbaar die zich in ons pand op Papendal bevindt.

Informatie

Voor nadere informatie over de functie en over het werken bij de KNMV kun je contact opnemen met Hans Leenstra, directeur Bedrijfsvoering: telefoon 06-22547325 of email: h.leenstra@knmv.nl

Enthousiast?

Stuur je motivatie met CV vóór 31 januari a.s. naar Sandra Wijkamp: s.wijkamp@knmv.nl

Vorige

BMW R 1800 GS: een mooie droom?

Yamaha Motor maakt alle 2021 prijzen motoren bekend

Volgende