2024 Moto Morini Milano: lichter, krachtiger en vooral stijlvoller

| |

Maak kennis met de 2024 Moto Morini Milano. Met een nieuw frame dat het gewicht aanzienlijk heeft verminderd, is deze schoonheid klaar om de wegen te veroveren. De 1200 CorsaCorta EVO 87° V-twin is opnieuw ontworpen om te voldoen aan de strengere Euro5+ regelgeving en biedt nu nog betere prestaties.

2024 Moto Morini Corsaro Sport: terug naar de sportmotor

Lichter en wendbaarder

Een opmerkelijke verbetering van de nieuwe Moto Morini Milano is de gewichtsvermindering van maar liefst 4 kg ten opzichte van zijn voorganger. Dit werd mogelijk gemaakt door het gebruik van een volledig aluminium achterbrug. Daarnaast heeft Moto Morini samengewerkt met Brembo voor het ontwikkelen van het remsysteem en zijn er hoogwaardige banden geleverd door Pirelli.

Geavanceerde technologieën

De Moto Morini Milano is voorzien van state-of-the-art technologieën die zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring. Het 5 inch TFT-kleurenscherm met Bluetooth-functionaliteit kan eenvoudig worden bediend via verlichte bedieningselementen op het stuur. Bovendien kunnen rijders kiezen uit vier verschillende rijmodi die de motorprestaties en de stabiliteits- en rembediening naar wens aanpassen.

Een symfonie van geluid en design

De Moto Morini Milano staat niet alleen bekend om zijn krachtige prestaties, maar ook om zijn karakteristieke geluid. Het nieuwe uitlaatsysteem van de motorfiets is een waar kunstwerk op zich. De uitlaatheaders zijn prachtig vormgegeven en omarmen bijna de V-twin motor voordat ze uitkomen bij de dubbele aluminium uitlaatdempers aan de rechterkant. Het resultaat is een onmiskenbaar geluid dat elke liefhebber zal doen glimlachen.

Prijzen en beschikbaarheid 2024 Moto Morini Milano

Helaas zijn de prijzen en beschikbaarheid van de nieuwe Moto Morini Milano nog niet bekendgemaakt.

Het bericht 2024 Moto Morini Milano: lichter, krachtiger en vooral stijlvoller verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Royal Enfield: Europese lancering Meteor 350 Aurora

2024 KTM 990 Duke: legendarische hertog is terug met meer Pk’s

Volgende